... všetko o BMW ...

Drac1k napísal:tu som chcel ja

dzungla napísal:Tak prisli peniazky a s tym aj cas kupit auto, konkretne model E46 323ci, ine nepripada do uvahy... som pevne rozhodnuty.
K vybave... co NEmusi byt je: navigacia, cd menic, siber, multifunkcny volant, m-packet .
Naopak kozu a vyhrev v sedackach privitam rad. Len manual.
Cenovy strop 7200,-
Zatial mi rezu Bakyho baworik, proste nadherny :) a tento kus zo Zarnovice http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/323 ... 46716.html ? No znamemu sa nepozdava fotka motora... tak rad privitam vase nazory, tsaktiez ponuky.
eko.fresh napísal:Co konkretne sa mu z tej fotky nepozdava ?
Mne sa nepozdavaju tie mrtve zosuverene floor-maty..
A deka v kufry budi dojem ze to auto sluzilo na prevoz dreva...
Spotreba v meste 8l sa da ale iba v okrese Žarnovica

GAJDY007 napísal:Ja kebyze mam 7 litrov ide hned kupovat Certiskove Bawo!! Nie je co riesit...to ze je to 328 namiesto 323 je nepodstatna vec si myslim.
Drac1k napísal:ale k veci...
zavolal by som tam a opytal sa na to...ale ten inz. bol dany 12.11.2010 12:59:59 takze uz sa mohlo vela veci zmenit a nie je ani z klubu.A Bakyho bawor je naozaj pekny kusok a urcite je aj viac doverihodnejsi...
mne sa tiez osobne paci ta 323i ale ked si pozriem co vsetko sa vymenilo na tej certiskovej 328ci tak 

Tam boli ine peniaze preinvestovane. 323,325 alebo 328 je rozdiel len vo výkone. Spotreba rovnaka.patres napísal:Co sa mu konkretne nepozdava na tej fotke?