... všetko o BMW ...
Patricius napísal:Chlapi, presne toho sa obávam...všetko sa vybaví, uhradí a nakoniec vypadne ďalšia kostra zo skrine a mňa odvezú.
Už som to pozeral aj na notar.sk, tam nič nie je- na jeho osobu. Strach mám z toho, že zrovna môže byť vo veci ďalšia jeho dlžoba, ktorá nikde nie je zaznamenaná, ale môže byť vydané nejaké právoplatné rozhodnutie a som v keli...
Patricius napísal:A čo v prípade, ak nastane situácia, ako spomenul Spiderman? Auto prepísané, a zastavia ma policajti, skontrolujú TP(VIN) a zadržia mi auto...alebo to už nemôžu?
BMWpositiv napísal:...sry, ze sa do toho montujem, ale nemozes tu dat aspon nejake info o tom aute, ktore chces "akoze" kupit, popripade link na autobazar.eu alebo kde si na to natrafil, popripade VIN ak mas...
...ja len tak, ze mozno toho majitela alebo to auto niekto pozna...
Bmw666 napísal:spidermanov kamarat bere nejake psychotropne latky najskor..ked je auto v lizingu ho na teba policajti neodhlasia lebo je majetkom lizingovky ked ho odhlasi na teba to ze si bral cez quatro televizor a pod mozes mat v pici si novy majitel auto ti nikto nezobere!!!
MCbucik napísal:podla mna blbost co pise bmw666 lebo podobny pripad sme mali aj my ked sme kupili octaviu2 vsetko v poriadku prehlasene na otca a po mesiaci prisla kriminalka domov auto zhabali a tristvrte roka stalo na kriminalke az kym to nevysetrili a dovod bol kvoli dlhom predchadzajuceho majitel a a jeho trestnej cinnosti..my sme mali to stastie ze auto nam bolo vratene a neprisli sme ani o auto ani o peniaze..aj ked auto stratilo uplne na hodnote po tom a bolo skoro nepredajne..tak kazdy ma ine skusenosti..a podobny pripad mala aj moja teta ktorej zhabala kriminalka Q7 ale to bol uplne iny pripad kedze bolo zistene ze audina bola ukradnuta vo svedsku dovezena do DE a tam postavena na falosne papiere a ona ju doviezla na slovensko a tesila sa z nej pol roka..auto doteraz je zadrzane uz dva roky skoro vo dvore policajneho zboru a nema ani auto ani peniaze a tak isto ani svedsky majitel sa nedockal vratenia auta aj ked bolo najdute..
Bmw666 napísal:
sam si si odpovedal ked vas byvali majitel sekal auta po veceroch jasne ze zobrali auto/rozobrali skontrolovali plavajuce kody vin atd poskladali a vratili .. Q7mu ani neries co cakas ze kto ju nakoniec dostane alebo peniaze z nej popripade ju postavy zas na znacky..ide o to ze ak mas uz auto na seba odhlasene ziadny banan ani upratovacka z quattra za tebou nedojde ze berem ti auto to ze ti za pol roka zazvonia pani ze beru auto na expertyzu sa stava ak kupis auto od autickara alebo lopatu to sa moze stat
ale zas to by sme si nikto nikdy ziadne auto nekupili ze ano..