... všetko o BMW ...
Zeyik napísal:Áno aj to je možnost,,ale strašne mám rád ked ma to priklincuje k sedadlu ten pocit je prosteto bohužial felícia nejak poskytnút nemože. Ono mne sa bije rozum a srdce,,rozum mi hovorí choď napríklad do felície a srdce zase E-36. Je mi jasné že ono sú to už trochu staršie autá ,,ale felície majú tiež podobný rok výroby. A bohužial ani v garáži ani na dvore ..žijem v byte čiže na ceste za panelákom
. A vieš ja by som to auto chcel tak na 1 a pol roka pokial spravím maturitu a potom chcem íst pracovat do Anglicka za otcom čiže potom bohužial predať tak si to tu chcem ešte trochu užit. Jasné a DAKUJEM moc za ochotu a rady, cením si to :)
Zeyik napísal:Cosmo: Ano ale mám výhodu že tatino tam býva uz nejakych 7 rokov a on by mi finančne vlasne všetko platil na začiatku ,,a chcem tam byť az nejakych 10 rokov, vratit sa a kupit si RD na žiadne úvery a tak nech mám pokoj :) ..Ale chápem jak to myslíš ,,máš tam na ich pomery priemernú mzdu, ale stále lepšiu ako tu chápeš,,
MBino : No ešte by som si ju chcel užiť vieš v Anglicku neplánujem asi kúpit auto budem chcet len šetrit,,a za 10 rokov už nebudem taký mladý a už ma to možno až tak nebude bavit ale rozumiem, že diely a servis ma asi zožerú,,
Budem musiet pouvažovat ale strašne ma to sere že nemám viacej penazi a nemožem si kupit už nejakú poriadnu E36-ku teraz![]()
Takže nejakých 1000 € mi na 2 roky na diely a pravidelnu udrzbu asi stačit nebudú, že?