... všetko o BMW ...
cnn88 napísal:100kw ?
SigSauerBang napísal:
čo máš proti 100kw? Moja E46 100kw dala dole hocijakú 110kw, dokonca ani 330d mi neutiekla. a to som nerobil s ňou nič iba zabomboval EGR a dal športovú vzduchovú vložku. každý jeden, čo má 100kw manuál načipovanú,tak vie že medzi 330d a 320d+chip nie je až taký razantný rozdiel. Na 320d sa ti môže dodrbkať akurát čerpadlo a to už takmer každá jedna má zrepasované. A na comonrailoch odchádza taktiež hocičo. Napr. vstreky,snímače na motory, skôr ako u 100kw... a to si na tom istom ako kebyže máš dať zrepasovať čerpadlo.A ked sa staráš dobre o 100kw a robíš pravidelný servis,používaš VIF do nafty,tak ti aj dlho vydrží... A tyký ,čo nemá skúdsenosti s dieslom a nevie ako s ním treba zaobchádzať,tak nech si radšej kúpi benzín...
eko.fresh napísal:
OMGZas si tu musi niekto ego masirovat. 330d a 320d+chip neni az taky rozdiel ? V prvom rade je tam zasadny rozdiel v kulture chodu. Zvuk 330ky je o hodne hodne lepsi ako hociktorej 320ky. 150kw 330d opiera o hodne lepsie ako 135kw a uz vidim jak ju nahanas so sportovou vzduchovou vlozkou
Pani prosim vas, trosku realizmu do toho