... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

rebel525
Autor témy
Auto: renault19,favo,125
Kraj: Prešovský

kupa 525 e34

Piatok, 9. Apríla 2010, 15:49

cawte kto by mi vedel poradit ohladm kupi bmw525tds e34 110kw co je to za faro a ci je lepsi manual alebo automat a ci jeto spolahlivi a živi stroj :?: či to nieje kazive a aku to ma spotrebu lebo mam vihladnute par takych krasavcov a dost samy tento model paci a ma 110kw tak sa chcem este poinformovat

Užívateľov profilový obrázok
MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring
Kraj: Žilinský

Re: kupa 525 e34

Piatok, 9. Apríla 2010, 19:03

Presuvam do nakupnej poradne...

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Piatok, 9. Apríla 2010, 19:23

motoricky celkom slusna volba...taka zlata stredna cesta.ci je to kazive auto?zalezi od kusu ale pri "20" rocnom aute s investiciami pocitat treba.spotreba zalezi od stylu jazdy ale myslim, ze s rozumom sa da spravit celkom pekna spotreba.inac je tu toho popisaneho kopec a myslim ze na kazdu otazku najdes aj vhodnu odpoved(snad :wink: )...ale inac dobry vyber =D>

EDIT:"zle som precital, myslel som 525i...do toho tds-ka by som sa moc netlacil,netvrdim ,ze je zle ale tak stary diesel by som si ja osobne nekupil,ale nevem."

jojosss
Kraj: Bratislavský

Piatok, 9. Apríla 2010, 20:12

tds urcite nie ,je to stary komorkovy diesel...(plati aj pre td)
Prakticky asi najhorsi motor aky kedy v BMW vyrobili...

tds-ko ma 105kW a nie 110kW.

rebel525
Autor témy

Sobota, 10. Apríla 2010, 20:25

KONNI napísal:
motoricky celkom slusna volba...taka zlata stredna cesta.ci je to kazive auto?zalezi od kusu ale pri "20" rocnom aute s investiciami pocitat treba.spotreba zalezi od stylu jazdy ale myslim, ze s rozumom sa da spravit celkom pekna spotreba.inac je tu toho popisaneho kopec a myslim ze na kazdu otazku najdes aj vhodnu odpoved(snad :wink: )...ale inac dobry vyber =D>

EDIT:"zle som precital, myslel som 525i...do toho tds-ka by som sa moc netlacil,netvrdim ,ze je zle ale tak stary diesel by som si ja osobne nekupil,ale nevem."

a ti mas nieco podobne alebo si mal samozrejme ze je to starsie ale urcite nekupim dajaky vrak za 1500ecka ja chcem no vlasne mam vihladnuti 525dts 1992 rv a ma nabehane len 188000km a urcite chcem od prveho maitela mislim ze je to slusne na 18rocne faro tak preto chcem vediet ako pridem na chibi po prvom viskusani us mam obzrete paru vecicky ohladom kupi ale lepsie je sa opitat tich co maju skusenost takze tak ale vidis sam kazdy ma ini nazor

rebel525
Autor témy

Sobota, 10. Apríla 2010, 20:51

rebel525 napísal:

a ti mas nieco podobne alebo si mal samozrejme ze je to starsie ale urcite nekupim dajaky vrak za 1500ecka ja chcem no vlasne mam vihladnuti 525dts 1992 rv a ma nabehane len 188000km a urcite chcem od prveho maitela mislim ze je to slusne na 18rocne faro tak preto chcem vediet ako pridem na chibi po prvom viskusani us mam obzrete paru vecicky ohladom kupi ale lepsie je sa opitat tich co maju skusenost takze tak ale vidis sam kazdy ma ini nazor
ale cital som us toho viac a docital som sa ze si niegde pisal ze si mal starsieho disla a nikdy viac ja by som ktomu co chcem kupit na suciastky 525 teras kupis za 300eur aj na diely mal som us vela aut zacal som zo skodulov125 potom som skocil na facko potom na feliciu1.6 a renalt19benzin1.8a mal velmi velku spotrebu a potom som nasiel tichto fesakov tak som sa zacal onich zaujimat as dom dospel ktomu ze by som ho chcel a teras to je moj sen lebo ties nemozem s financiami velmi viskakovat a naftu mam po 80centi lebo chodim na 815tatre a tam si kral nafti za tizden nan 30l zadara chapes

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 11. Apríla 2010, 21:39

Ja nevravím že sú to zlé motory.

Ale záleží dosť od majiteľa/ov ako sa k nemu chovajú..

A teraz realita... Prečítaj si celé fórum, prečítej si ho druhý krát, ak treba aj tretí, ja osobne som ešte nevidel spokojného majiteľa tohto auta, človeka ktorý len leje naftu a jazdí. Videl som ten motor rozobratý, vozil som sa keď bol zložený, jeden som dokonca aj servisoval niečo ako malá GO... Tiež som pár E34 videl a 2 kusy mal. Nevidel som toho ešte strašne moc ale viem že 18 ročné BMW NEBUDE po 1. majiteľovy, a NEBUDE bez investícií.. Prečítaj si príbeh o kazisvetovy... Ak máš finančnú rezervu choď kľudne do toho, každého normálneho muža baví rozoberať a skladať veci a tak dookola... Ale len po určitú hranicu a potom to je na príťaž.. Ak 525tds tak touring nech to využiješ.

Hej kúpiš za pár šupov auto na diely. Potrebuješ z neho hento tamto... (väčšina dielov čo je namáhaná tak že nemá zmysel dávať používané..) Jedna vec prehodiť si sedačky za krajšie a jedna vec je dávať na auto použité ramená s pod..

Ak chceš starý diesel tak Miloss predáva vcelku peknú plne pojazdnú nevyhonenú tricku, alebo sa orientuj na inú značku automobilov. Veľa šťastia :wink:

Ondro

cobra11

Nedeľa, 11. Apríla 2010, 22:42

mali by sa davat pokuty za pravopis :lol: ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
rasto524
Auto: bmw e39 530i
Kraj: Žilinský

Sobota, 17. Apríla 2010, 10:12

takze teraz sa vyjadrim ja k tomu........cize........mam 524td.....kazdy ti tu povie nekupuj ani td ani tds......no realita je taka ze mozno vecsina ludi na sr nema na lepsie..........ja mam moje auto 3 roky.....prednim som mal take iste 2roky......to prve nebolo zle ale odislo cerpadlo tak sme sa rozhodli ze kupime dalsie zachovale take iste atoto ostane na nahr. diely........a teraz musim povedat ze okrem prasknutej hlavy ktoru som mal v nahrade to auto nemalo ziadnu vaznejsiu chybu.......v zime -20 a startuje jedna radost.....takisto ked je motor teply startuje na supu......nieje to moc luxusne vozenie no staci to.......ide len o to aky kus chytis......ak bolo o auto starane tak vydrzi......ak nie tak sa s nim viac natrapis ako sa povozis........ja nemozem povedat krive slovo na moje auto.......ma 20 rokov a kamarati na fokusoch a oktaviach za mnou nestihaju.......uplne mi zatial staci......samozrejme ze keby som mal prachy tak kupim benzin.....no zatial mam co mam a som spokojny......toť moja skusenost.......
bmw e39 530i "01

rebel525
Autor témy

Pondelok, 19. Apríla 2010, 19:31

dik konecne viem od niekoho ze co ma skusenost ze jak to vlasne je :!: fakt diki ale ja som bol us predtim rozhodnuti ze ho chcem len som chcel vediet viac o tichto autach konkretne o tichto motoroch lebo s bmw nemam skadial nabrat rady mam us jeden na 99%vihladnuti je krasni a je vidiet ze bolo on postarane a ma 204000km ale co som pozeral na ine tak mali 300 400a dokonca 580tis km ale taky ja nechcem ja som si povedal ze nech to ma do 200tis a pohoda lebo vbazaroch som videl co mali 177 a menej ale v bazare je sami odzup tak bazar jednoznacne viradujem ako sposob kde kupit auto ta tak este ras dik ked tak mi kludne odp a mozeme popisat =;

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 19. Apríla 2010, 21:34

Chceš kupovať starú skoro 20 ročnú E34 525tds, OK. čo však nie je OK je že ju chceš kupovať podľa stavu km. Kupuj ju podľa stavu celkovo.. A ak chceš do 200 000km tak sa pýtaj koľký motor v poradí tam je :lol: . To nie je felicia ani nič podobné, vydrží aj veľký kilometrový nájazd bez nejakých problémov. Ak sa oň dostatočne staráš..

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Streda, 21. Apríla 2010, 18:37

no cosmo to vystihol asi dost dobre...fakt sa skor drz stavu ako kilometrov a e34ku co ma menej ako 200tkm?no dost nepravdepodobne ,ze taku este najdes ,ale netvrdim ,ze je to nemozne...tot moj nazor :-({|=

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní