... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

lorensito
Autor témy
Kraj: Košický

Chcem si kupit BMW 5 a potrebujem radu

Štvrtok, 4. Marca 2010, 03:29

Poviem to uplne jednoducho.Mam 20 rokov a ta 5kova rada od 98 do 2002 roku je mojim snom,,,cierna farba,ta cela maslova z vnutra,co najlepsia vybava a aj nejaky ten vykon lepsi.No vobec sa tym autam po technickej stranke nerozumiem a newem ktory konkretne by bol asi naj. Ci automat alebo manual, benzin alebo diesel a podobne detaily.Za informacie a rady vam vopred dakujem :) .

Dakujem vam za pomoc,,neni to momentalna zalezitost ale zhanam co najviac info,,,moja predstava je nieco ako v tom odkaze nizsie iba chcem manual a s ciernou metalizou :))) ,,,,,,ak by ste mi vedeli este povedat ohladom prave tohto tipu:)

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Naposledy upravil/-a lorensito v Štvrtok, 4. Marca 2010, 18:34, upravené celkom 1 krát.

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: Chcem si kupit BMW 5 a potrebujem radu

Štvrtok, 4. Marca 2010, 07:42

Zase? Ideš kupovať auto PRE SEBA !! A pýtaš sa či automat alebo manuál, benzín alebo diesel..

Najlepší je E39 M5 kabriolet, vieš prečo ? Lebo sa nerobil.. :-"

Ak chceš vedieť aké výhody má benzín alebo diesel, alebo manuál vs. automat, tak si otvor nejakú knižku kde je to napísané, v osmej triede na základnej, fyzika, sa učí o motoroch a rozdiel medzi nimi. Viem to lebo brat je 8mak.. Alebo si prečítaj tu na fóre...

Ondro

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 4. Marca 2010, 08:12

E39 540i Automat + LPG

Užívateľov profilový obrázok
Duplo
Auto: 911 GT3 Clubsport
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 4. Marca 2010, 09:39

lorensito napísal:
Poviem to uplne jednoducho.Mam 20 rokov a ta 5kova rada od 98 do 2002 roku je mojim snom,,,cierna farba,ta cela maslova z vnutra,co najlepsia vybava a aj nejaky ten vykon lepsi.No vobec sa tym autam po technickej stranke nerozumiem a newem ktory konkretne by bol asi naj. Ci automat alebo manual, benzin alebo diesel a podobne detaily.Za informacie a rady vam vopred dakujem :) .

Ak ti tu vobec niekto nieco rozumne napise, o com silno pochybujem (vid Cosmov prispevok), tak mozes byt len rad.

BMW sa preslavilo svojimi radovymi sestvalcami, ktore dosahovali a da sa povedat aj dosahuju slusne vykony v porovnani s konkurenciou. To sa docitas na vsetkych moznych strankach.
Nebudem ti tu obhajovat diesel alebo benzin, tato volba ostava na tebe ale osobne by som uvazoval o osvedcenom motore 528i alebo 530i - cize benzinove R6 a nazabijal by som inak krasnu E39ku dieselovymi motormi, ktore v dobe do 2002 az tak vykonne a pruzne neboli.
540i(ako spomina dodoipd) a M5 je podla mojho nazoru vzhladom na tvoje nulove skusenosti s bmw a vek (bez urazky) mimo tvoje obzory.
V tvojom pripade by som urcite siahol po manualnej prevodovke nakolko este si mas co "odsaltovat" :D Na automaty budes mat cas ked ti zacne rast pupek ako nam :D (beztak mam auta s manualom :D)
BMW 1M Coupe
BMW E53 4.8is
ex BMW F01 730d
ex BMW E30 318is
ex Mini Cooper S JCW
ex BMW 750i E65 LeMans Blau Individual
ex BMW 530d E61
ex BMW M3 E36
ex BMW M5 E39 LeMans Blau
ex BMW 325i E30
ex BMW Z3 coupe
ex Mini Cooper S

Thorien
Kraj: Košický

Štvrtok, 4. Marca 2010, 09:59

mozno trochu nedobre polozena otazka ... mozeme tu akurat rozobrat nase preferencie ..alebo vyhody a nevyhody ...
Diesel ... nizsia spotreba ale zase (aspon podla toho co som pocul) vyvazena vyssimi nakladmi na servis, vhodnejsie na dlhsie trasy po meste je to dost zbytocne
Benzin ... v podstate opak ropaka v tom co som napisal .. a dalsia vec ktora sa da vypichnut v prospech benzinu je zvuk motora

manualna prevodovka ... radis si co chces ..a myslim ze aj mensia nachylnost na poruchy
automat .... radi za teba ..nemusis riesit v kolonach ci zaradit dvojku ci jednotku ... po meste mas viac casu na sledovanie premavky ... ale moj favorit to rozhodne nie je

... tak mozno ti to trochu pomoze upresnit co vlastne chces ..ak sa v niecom mylim tak ma hadam opravi dakto :)

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 4. Marca 2010, 10:39

No takze poprve pri takomto nizsom veku by som nerozmyslal o automate je to pohodlne a ty ako mlady clovek budes sa chciet vyblaznit takze manual bude super volba a cosa tyka motorizacii no naftak ako pisal dakto mudry predo mnou tak maly nie az tak dostacujuci vykon aspon podla mna takze by som siel do benzinu no a tam sa uz medze nekladu ja by som povedal ze bude dost aj zalezat kolko chces minat na beno ale ja by som tie siel do motorizacii 2,5 2,8 alebo aj 3,0 ako vravim zalezi od penazenky
LSD hrkalka

Užívateľov profilový obrázok
spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 4. Marca 2010, 14:19

osobne by som ti tiez doporucil benzin a manual.. motor mozno aj 520i alebo 523i, zalezi kolko mas skusenosti a hlavne ako to mas v hlave v poriadku.. a na ako dlho chces auto, ak to neplanujes na pol roka ani rok, tak preco nie aj 528i alebo 530i, pri slabsich motorizaciach je riziko, ze ti bude potom chybat vykon..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných