... všetko o BMW ...
badboy8605 napísal:...paradička ja som mal tiež e36 318 cabrio a ten vykon uplne stači len 6valec by som bral kvoli zvuku ale ako hovorim 318 stači okolo domu ved bez strechy sa na tom viac než 100km/h neda isť...a keby mam možnosť kupiť kabroš tak ako aj predtym za taku cenu nevaham a idem hned dotoho super vozenie!!!
BMW328i napísal:
a co hovoris na tu cenu toho cerveneho?...lebo vidim ze ty sa vyznas celkom do aut..ako to tu sledujem..no to som rad ze su take dobre nazory...keby si vedel o niecom tak mozes sem hodit...dakujem
Robert
badboy8605 napísal:no tato cierna je pekna....zaujimava cena hlavne...no sak to je uz druha vec ci je z polska...ked je zachovala a pekna tak aj z polska moze byt..ale je to dovoz z DE ci original polske auto?...a ta druha no tak ani automat by nebol zly...ci to radsej nie?..lebo tu na slovensku neni nic take zaujimave podla mna..
Robert
BMino napísal:ta prva cierna bola buchnuta z predu, a ta druha s automat ma vytahovane blatniky minimalne
BMino napísal:facova maska, a v naranzniku chyba hmlovka a maska, a na to ze by to kdesi stratil v snehu alebo tak, je ten naraznik az moc pekny