Ja posledné dni takisto lietam po úradoch ako k..ot
Ale, máš pravdu, napr. AutoLIP berie všetky výfuky z Poľska, veľká väčšina vecí je z Poľska (neviem skade ich Poliaci berú

) robia s menšími rabatmi. Ale jemu sa viac oplatí ak príde obchodník zo Slovenska a vezme plnú dodávku výfukov na hnijúce feldy a favority a tu ich predáva dôchodcom, garážmajstrom a fušerom ako drahý tovar na ich milované pozostatky éry min. režimu. A oni sa tešia, potom len na emisnú, kamarátovi fľašu do vačku a jazdíme ďaľej..
Proste mne sa neoplatí brať dištančné krúžky na kolesá z E39 pre E32. Nezarobím na tom ani fuka, avšak ušetrím 300 Sk. Ak by som bral napr. 10 sád, tak aj niečo zarobím. Ale to je nezmysel lebo sa mi aj tak doma váľa veľa vecí. Objednal som teda 2 sady, jednu pre mňa a jednu pre známeho.
Takisto keď som otvoril katalóg náhr. dielov a cena ,,pre mňa,, bola 80 euro. Tak som na autofra našiel za 18 euro + doprava + provízia + pošta na sk - cca. 10 euro. Takisto som vzal sebe a známemu. Ľudom ktorý pomôžu mne a ja občas im. Ale čakal som na ľadvinky skoro 3 týždne... Niekedy sa proste musí vziať vec za plnú cenu a ja potom strašne nervačím