... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:neviem presne ale tuším do 86 sa dával motor 2,5eta potom ho vymenili za 125kW M20B25, skúsenosť nemám ale vraj tá 325e má dobrý priebeh krútiaceho momentu a celkovo viac pripomína diesel ako benzín a na svoj vek má veľmi peknú spotrebu
vrabec771 napísal:chromaky boli do 87.davali sa aj do plastakov-tam uz bola hlava ako na 2.5i-okrem vacky a sania.co sa tyka motora z vlastnych skusenosti-naj motor v e30 pre kazdodenne ucely.ale su dva druhy 90kw a 95kw.co sa tyka vykonu,zivotnosti a spotreby je super.95kw je lepsi toci skoro do 5tis.ot,90kw len okolo 4250ot.spotreba v klude sa da urobit 7l.urcite by som siel do toho,krutiak ma velmi pekny v nizkych otackach.a ked ti vykon nebude stacit motor sa da v poho upravit a ani financne to nebude hrozne.ak ta nieco este zaujima kludne ss
vrabec771 napísal:cena nepodstatna,davnejsie som sa zaujimal o to auto a je to zaujimave-podla vin tusim r.v.85,on uvadza87,co by mal byt chromak-zalezi na mesiaci,a predne svetla ma s usmevom a tie sa zacali davat koncom88.vravel ze papiere sedia ze to bolo na ko ale aj tak je to cele picovina.papiere na 100% nesedia.ani keby to mal oficialnu prestavbu.takze si to poriadne skontroluj,pripadne si to zober ty na KO