jararak napísal:ti prasi dat tolko za rozbity tlmic, sak novu b4 mas pomaly zato. kolko kostuju tie natahovacie tlmice, nieco som pozeral ale vychadzalo to asi na 2000$
aj ja mam kw2ku.. proste tazko sa ide cloveku do horsieho.. aj ked b4ky by mi urcite stacili ako tlmice..len clovek je tvoj jesitny.. kwcko si nasrobujes presne tolko kolko potrebujes..

a keby som pred domom nemal blby jarok som este nizsie :)
ako neviem kolko ten repas vydrzi stym skusenosti nemam, ale vybaveni su slusne pekne testovacka tlmicov vlozis tlmic namontujes do takej masiny a on ti povie kolko ma Nm (ziadna blbost ako v mikone ze sa postavis a trase

:D:). som tam prisiel z tlmicom kw1 variant.. hned pozeral na tlmic ..., ze co sa stym jazdi : ja ze drift.. on tak to chces asi najtvrdise ako sa bude dat vsak ja, ze ano a on to uz ako na slovensku normalne ten drift fici. kukol na moje auto a hovori mi:ty tam mas co ja: ze kw variant 2 . on pod ma previes jak to sedi.. tak sme sa vozili a z pocitu povedal tak ty mas tlmice este uplne ok dva roky sa v pohode povozis

podotikam 60 rocny dedo... na zdvyhaku bolo akurat ML320 cdi a vectra okolo roku 2004a na tretom nejaky japonec z roku 95 poriadne zhnity

--- . ja som bol vcelku s pristupom spokojny ..
len naozaj skusenosti co to vydrzi nemam..