... všetko o BMW ...
robin napísal:Zdravim,
zvazujem kupu ojazdeneho 3koveho bavoracika a preto by som sa rad opytal na nejaky model s nizkou spotrebou (so spolahlivostou asi problem nebude). Auto potrebujem na kazdodenne dochadzania cca. 200km a z toho 90% je mimo mesta. Spotreby sa daju nastudovat, napr. pri 320d je udavana spotreba 4,1L mimo mesta, ale jedna vec su papierove udaje a druhe bezna realita, ako je spotreba dosahovana skutocnosti? Nemavam tazku nohu, na dialnici sa obycajne snazim tak 130-140km/h, vyssie len ojedinele.
Viete doporucit nejake modely, resp. ked sa jedna o spotrebu ani moc nedoporucujete?
Dakujem za vsetky rady a nazory.
jararak napísal:to by som videl asi na tu 320d ale skor asi tu facelifte 110kw.
robin napísal:Vdaka za informacie, zda sa mi lepsia volba ta e46, ale s tou spotrebou to asi aj tak sa bude pohybovat niekde 5,5L a viac v zavislosti od stylu jazdy. Je mozne s niektorym modelom ist aj nizsie ako tych 5,5L? Idealne niekde okolo 5LAle vzhladom na vykon tych motorov, to aj tak povazujem za celkom slusnu spotrebu.
robin napísal:Vdaka za informacie, zda sa mi lepsia volba ta e46, ale s tou spotrebou to asi aj tak sa bude pohybovat niekde 5,5L a viac v zavislosti od stylu jazdy. Je mozne s niektorym modelom ist aj nizsie ako tych 5,5L? Idealne niekde okolo 5LAle vzhladom na vykon tych motorov, to aj tak povazujem za celkom slusnu spotrebu.
robin napísal:Vobec necakam, ze budem jazdit zadarmo. Ale ked clovek najazdi 50tis km za rok, tak aj nizsia spotreba o 0,5L urobi vo vysledku dost. Tym najmensim autam typu yaris a podobne by som sa radsej vyhol... Ako pisal Stefo1248, tak sa zda, ze je mozne zajazdit aj s nizsou spotrebou a netreba ist pritom 90km/h ....