Fuxxo napísal:ale klobuk dolu pred takymto kupcom

10K na E38 rozpocet, kludne by som isiel do 740i LCi, a ostane ti pekny balik na kopu servisu aj takeho ze motor von, pretesnit, porobit vsetko co treba, a potom budes spokojny jazdit 200 000km..
728 asi nebude uplna zdochlina, ale zas ten charakter V8 podla mna k tomu autu velmi pasuje, a ten zatah bude mat odspodu az po vrch otacok, takze sa s tym bude prijemnejsie aj jazdit, plus hodnota bude tiez vyssia do buducnosti..
Ahoj 740i LCi to už bude pre mňa asi zbytočné, aj keď presne neviem čo znamená LCi.
no ja asi pozerám na zlých stránkach pretože to čo hľadám stojí okolo 10000,-eur.
Ale nechám si poradiť.
zatiaľ hľadám na mobile.de a autoscout, ak viete o niečom inom budem rád.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &scopeId=CHľadám niečo v podobnom stave, len by som chcel strieborné, alebo bledunko modré, poprípade sivé. Nechcem totižto tmavé auto , už som ich mal niekoľko a je to dosť otravné stále to leštiť. Na tých bledých farbách ta špina nieje tak vidieť.
Už som si jedno auto renovoval a to od A až po Z. Kúpil som staré a začal s renováciou ktorá zahrňala opieskovanie holej karosérie /kto pieskoval karosériu vie čo to všetko obnáša a čo po tom všetko nasleduje, nebudem to tu rozpisovať/ cez úpravu motora, nové čalúnenie, nový brzdný systém a mnoho mnoho ďalších vecí. preto si myslím, že je jednoduchšie / a v konečnom rátaní aj lacnejšie/ kúpiť auto drahšie a v lepšom stave ako lacnejšie a následne mnoho nedostatkov opravovať. Mám zopár vecí čo chcem aby auto malo, ja viem dajú sa dorobiť , ale touto cestou sa nechcem vybrať, chcem auto v pôvodnom stave tak ako vyšlo z fabriky a tak ho aj chcem zachovať.
Pri przeraní E38 som natrafi na pojem Mpaket. Je to také Mna kufri auta a na iných miestach na a v aute, ale to určite viete . Doteraz som si myslel, že je to športová verzia BMW, ale našiel som to aj pri 2,8, alebo pri diesloch. Viem už, že to má odlišný volant, podbehy fo farbe auta, čierne lišty a tuším podsvietené kľučky. Ak sa mýlim kľudne ma opravte. Moja otázka znie , je to len zopár optických zmien na aute s týmto označením, alebo je zmena vo výkone motora, zmena podvozku, zmena prevodovky?
Ešte mám otázku ohľadom dieslovej verzi 4,0. Aký je názor na túto motorizáciu.
Kedže mám celkom presnú predstavu akej farby auto chcem a čo by malo byť v interiery, nahliadol som aj do tejto motorizácií.