... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:velakrat len jazda po meste40km nie je kratka trasa :))
kkt1 napísal:dakujem tie som pozeral tiez len to uz je ina cenova kategoria a mne tak nejak ta 118i/d vzhladom pasuje. Pekne disky, cierny grill,angel eyes ..to auto sa mi velmi paci a v mojej cenovej relacii jednoducho neviem nic krajsie vybrat. S tym automatom mas mozno pravdu ale momentalne jednoducho nevidim nic lepsie na slovensku tie benziny proste niesu. Vedel by si poradit trebars ine pekne auto?Hlavne by som neriesil automat v prvom rade. Do buducna tazko predajne, servisna vrazda a este to s nim bude aj mrtve.
A auto s cool faktorom je mozno Z4, alebo 130i, 135i. Alebo tu bola nedavno na predaj krasna 123d.
Cool faktor zahrna v mojom ponimani bmw agresivny vzhlad (Mpaket),vyrazny pekny zvuk (idealne 6valec), sportove sedacky, 3 ramenny volant. Obycajne 1er v automate je vsetko mozne len nie cool.
boborjelotor napísal:ten ze casom by mi tie dvere chybali a cielova skupina 3dv je o dost mensia takze by to mohol byt hacik pri predaji.a ake su dovody odhovarania od 3dv verzii? je tam nejaky rozsireny problem s bezramovymi oknami alebo co je dovod, ak to teda nie len subjektivna vec dizajnu? Ja som vzdy 1er povazoval prave idealne v 3dv verzii.
kkt1 napísal:praveze zeny najcastejsie vyhladavaju prave 1er s automatom (tiez jednu mame), vobec nie je mrtva a ani servisna samovrazdaHlavne by som neriesil automat v prvom rade. Do buducna tazko predajne, servisna vrazda a este to s nim bude aj mrtve.
castaway napísal:To vobec nevadi, motor sa zohreje velmi rychlo. Daju sa zohnat aj bez DPF a mas vystarane...velakrat len jazda po meste