to az tak?

no musim si to fakt vyskusat, ale zas papierovo 20d ma v tom aute co pozeram 7.1 a 20i ma 7.5 zrychlenie.. 184 vs 190 koni a 290 vs 400nm.. ten krutak to je pravda no, tam to je dost rozdiel, ale aj tak.. 184koni a 300nm su hodnoty celkom schopne, tak neviem
jaka prevodovka bola v tom co si skusal? manual?
lebo zas skusal som minule kamosovu 320i E90, sice to netahalo jak jebnute, ale 110kW iba, bez turba, a vobec to nebolo take ze neda sa s tym :-)
to je to ze trasie to akoby chcel vyskocit z auta

bmwmpower: ja som tiez tak na tom ze par 10km, ale teraz mam uz len jeden dizel a dva benziny, a neviem, ten benzin je proste fakt inde, ta kultivovanost, tomu by som dal prednost radsej.. a presne jak pises, vzdy je tam moznost chipu, 28i ma 245 koni a 350nm, co su slusne hodnoty a chipom sa s 20i na to aj dostanes.. furt je tam moznost od bmw performance balicek, ci?

edit: dalsia vec je ta ze ked mam menej konikov tak cloveka to netlaci k agresivnej rychlej jazde, teda aspon v mojom pripade, pri 270kW to tlacis skoro furt, lebo 150 na tacho si nevsimnes ani, a staci ti na to pomaly 2 prevodovy stupen