... všetko o BMW ...
Gorgi napísal:S tymi ramenami ta budem musiet sklamat, tie sa menia niekedy uz po stovke.
Tie rozvody zo skusenosti co pozorujem od 250t vyssie menit.
Ohladom mechov, urcite bude treba nastavit vysku.
Problem s prevodovkami celkovo som nejako nezaregistroval, kazdopadne by som sa skor
zameral na VTG - rozvodovku. Tie zvyknu strajkovat. Mozu - nemusia.
Ked tomu niekto daval nakladacky z miesta, skor ci neskor budes musiet menit.
mitocross napísal:adaptive drive - E70 malo vzdy len jednu jedinu moznost - Adaptive Drive - ktora zahrnala Dynamic Drive a EDC. Na F15 uz vymysleli ako si zaplatis dvakratUrcite brat aj so vzduchom. Mas potom dve auta v jednom. Tlacidlo SPORT znaci, ze mas AD. Ked sa dojebe akt. stabilizator, tak mas smolu a musis dat novy original kus. Presiel som si tym a viem ti k tomu povedat uz uplne vsetko. Uz je asi 20-ta modifikacia stabilizatora (ten isty pouziva aj F15 - ved je to len dokladny facelift E70), ale vybit sa moze kazdy. Ostatne sa velmi nezvykne - obcas kable, kontakty...
mitocross napísal:Nemas inu moznost len dat novy za 1500. Robota dalsich 300.
Akykolvek mierne ojazdeny zozenies je bohuzial na 99% vadny. Skusenost mam, a to som si bol isty, ze kupujem ok diel.
Repasovat sa to neda, neni tam velmi co rozoberat - snad skuseny remeselnik a so znalostami funkcie... su tam urcite tolerancie,atd., ...no skratka to nema cenu a takeho cloveka nepoznam. Aj tak by bol vysledok neisty.
Prejavovalo sa to buchanim na malych nerovnostiach - presne zvuk ako keby boli tycky uplne vymlatene - je trochu problem na to presne prist a presne identifikovat. Zacalo to pri 107tis., riesil som to priebezne pokusmi (menil som najskor aj ramena, tycky,...)a ucenim sa, az to bola az hamba s tym jazdit jak to buchalo. Sranda je, ze jazdnu funkciu to splnalo na 100%, tzn. tie vymlatene loziska/puzdra vo vnutri (alebo co to bolo) sposobovali buchanie, ale elektronika nezaznamenala nijaku neobvyklost, AD fungovalo ok. Je to vyslovene mechanicka zalezitost a na tez dlhej tyci sa zvuk malej vole asi znasobuje.
undy napísal:active steering, pozeral by som aj po tom, je to vysoko návykové