uz dlhsie mam zaujem kupit 330i/ci a dneska som narazil na zaujimavy inzerat (vid obrazok). Nahodou nieco neviete o tom aute lebo mne to pripada dost podozrive? SPZ: BL301JE VIN: WBABD51030PK16437
uz dlhsie mam zaujem kupit 330i/ci a dneska som narazil na zaujimavy inzerat (vid obrazok). Nahodou nieco neviete o tom aute lebo mne to pripada dost podozrive? SPZ: BL301JE VIN: WBABD51030PK16437
robo
auto je z klubu. Jeho bývalý majiteľ je Rommy. Ale čudujem sa mladému čo ho predáva, lebo ho nemá ani 4mesiace. To je všetko čo viem.
preco sa mi zda podozrive? daj si vin na ko.sk. z najazdenych km nevyjde asi nikto. podla merania laku bolo lakovane cele, boh vie preco. mozno bolo burane, mozno nie, tazko povedat.
Samozrejme ze podla KO ma lak velke hodnoty, ked bola menena farba prestriekane cele, to som si pozeral, origo farba strieborna. A kilometre su stiahnute tiez to je jasne, to ani nikto nepopieral. Co by sa dalo robit s tou chybou motora co svieti? Ak je to kvoli tym sportovym zvodom??
Ak je to auto pôvodne zo ZA čo asi je tak ako píšete bolo pôvodne Silbergrau. Dovezené z DE s kompresorom G-power v peknom stave. Bolo ale jebnuté na bok, opravené a prestriekané. Na SK je to už asi 3-4 majiteľ a ja by som sa naň asi neulakomil nech by bolo za akékoľvek peniaze. Odkedy opustilo prvého slovenského majiteľa tak na ňom nevidím žiadny progres skôr chátra.