... všetko o BMW ...
PAN BAAAAAca napísal:ak sa nemylim, ze tak predavalo asi pol roka dozadu za 8.500 (farba a km sedia). Otazne je kolko do toho majitel odvtedy nasypal
PAN BAAAAAca napísal:ak sa nemylim, ze tak predavalo asi pol roka dozadu za 8.500 (farba a km sedia). Otazne je kolko do toho majitel odvtedy nasypal
Sandens napísal:Ahojte.
Po nejakom tom čase je zas na inzercii E39 M5. Konkrétne tento kus:
http://bmw-m5.autobazar.eu/49--(e39)-id7767641.html
Pozná niekto z vás to auto? Nie je to náhodou tá čo sa tiež predávala v Bratislave ale podľa informácii bola pár krát buchnutá?
Za info vopred ďakujem.
Marek600 napísal:Caute :)
Kedze Hugo mi pisal ohladom tohto vlakna, uvediem veci na spravnu mieru- auto som kupil od pana Habalu, spravil mi este nizsiu cenu, ako bola na nete, takze v pohode ferova kupa. Auto bolo vo vcelku pouzitelnom stave, akurat bolo pocut vanosy a diagnostika ukazala chybu casovania. Takze sup nove solenoidy, kopec drobnosti na motore, aktualne menia rozvodovu retaz. Veci, ktore som uviedol do inzeratu, su kupovane nove s odberatelskou zlavou na servis, takze oproti pultovym cenam nieco usetrene. Retaz som tam ani neratal. Nakolko servis trval prilis dlho, rozhodol som sa auto predat. Cena je iba odzrkadlenim nakupnej ceny a ceny dielov, ktore som nakupil. Su tam aj polozky, ako dalsi vyfuk, lipko a podobne, ktore novy majitel nemusi zobrat, takze s cenou vieme pracovat aktualne. Bud odide takto, alebo ju dokoncim na komplet aj s lakom v novom servise a cena bude potom zrejme vyssia. Kupoval som kvoli nej aj 850i, kvoli trojdielnym diskom ACS, ktore mali na nu ist. Tie su uz pripravene, zrenovovane a cakaju na auto. Taka krasna velka hracka. Ale kedze cas nepusti, ponukam ju na predaj. Tot vsetko :)
trunek napísal:nechápem trošku tomu prihláseniu. Bol som to auto pozerať asi pred rokom keď bolo na Olichove v bazáre. hučalo to jak traktor. Fotky predchádzajúceho majiteľa ktoré si použil majú SVK značky tak o akom prihlásení je teraz reč? Lebo prepis mimo okres je 60 či 66€ neviem presne.