... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:upir to je ona kde sa robili tie rozvody? vyzerá slušne a z tých laufov musí byť poriadny zvuk
upir156 napísal:
Presne Viktor, to je ona, komplet rozvody+ tesnenia+ bežný servis. Hentak ako je vyšla priamo z BMW na žiadosť majiteľa. Až na ten čierny gril a lišty okolo okien.
ViktorDDD napísal:M paket hej, ten výfuk je ale 100% aftermarket
ale za faceliftovú s paketom, origo st.65 a porobenými rozvodmi to nie je zlá cena
upir156 napísal:Tak ruku do ohňa za to samozrejme nedám, keďže som nebol vlastníkom auta. Kamoš to má od prvého majiteľa A ten mu tak vravel, vlastnil to od novoty majiteľ predajní PT, kto je z PN, vie aké autá má starky.
wino napísal:
skor si myslim, ze si objednal normalnu mpaketovu 540i a potom diely z M5 a mu to tam rovno vymenili ked bolo uplne nove. vtedy tak mohlo vyjst zo showroomu :)
revenge napísal:Tak ale to už nie je od BMW s tovarne ale od babrakov s bmw servisu ktory nevedia ani poriadne vyrezat otvory okolo vyfuku.
Ja mam E39 540 i mtech II cize rovnaky podvozok ako M5 a takyto postoj rozhodne nema,mam aj style 65 a automat dpc ja mam manual