... všetko o BMW ...
Ritchey napísal:no neviem co mas s autom ale ja som odtrhol silent (aj s hlinikovou konzolou) motora iba pri nehode pri ktorom bolo druhe malo druhe auto pokrcenu strechu...
nikdy som s tym nemal problem, po nehode som dal oba silenty nove FEBI a bezproblemov uz ale 4-5 rokov...
netecie ti nan vela oleja? sice mne nan tieklo troska oleja z turba ale aj tak ziaden problem s FEBI
csuka530d napísal:Stale sa poskodzuje soferova strana a to kvoly smeru otacania motora.
So silentblokom problem nieje hladaj inde napriklad silentbloky prevodovky atd.
Ja som kupoval lemfolder za 70 € :-) a uz cez rok drzi.
BrunoSoprano napísal:
nič netečie nový silent má 4-5mesiacov a rupol,ked som mu z miesta do zákruty zadelil podlahu s vypatým Dsc,ked som potreboval rýchlo vyštartovať z hustej premávky a dostať sa na hlavnú cestu. To isté sa mi stalo aj predtým so starým silentom... už by som tam chcel dať taký,čo znesie aj prudkú akceleráciu...
johny_BMW napísal:Nazdar, a zapojil si do nich tie podtlakove hadicky?...ci sa ti nestalo, ze prave pri tej palbe ked maju tie silenty pritiahnut motor aby snim nenarabalo tak boli volne a preto ich, ho, roztrhlo...hm?
Pokial viem tak, tak funguju...
johny_BMW napísal:Nazdar, a zapojil si do nich tie podtlakove hadicky?...ci sa ti nestalo, ze prave pri tej palbe ked maju tie silenty pritiahnut motor aby snim nenarabalo tak boli volne a preto ich, ho, roztrhlo...hm?
Pokial viem tak, tak funguju...
Impr napísal:Odpojene silenty = tvrde silenty
pripojenim podtlaku silenty zmäknu
Mäkke su do 60km/h alebo otacky nepresiahnu
-40 °C: 1200 rpm
-40 °C az -10 °C: 1200 rpm az 1050 rpm
nad -10 °C: 1050 rpm