Ahojte, mam v 530-ke (facelift 2002) klasicke radio s CD a rozmyslam o vymene za radio s displejom 16:9. Viete mi poradit co vsetko treba pri tom menit a kolko by to asi stalo? Vopred dakujem.
je to tu na fore vela krat rozoberane, ver tomu ze original si za tu cenu nekupis a kopec klonov je to rovnako rozobratych
myslis original ten 4:3... ja som mal ten na mysli :) teraz pozeram ze vymena 4:3 za 16:9. No proste by som sa rad zbavil povodneho displeja a nahradil ho ci uz 4:3 alebo 16:9. A este jedna otazka... co sa tyka palubneho pocitaca, ten ostava povodny na budikoch, alebo sa to da nejak zapojit to toho noveho radia?
keď chceš veľký displej, tak tá verzia má rádiomodul, tvmodul a ďalšie srandy v kufri a potrebuješ k tomu naťahať pokokot káblov a tak
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
OK, kedze je to takto zlozite tak sa na to vykaslem. Najradsej by som tuto temu uzavrel zmazanim, alebo teda aspon vyzyvam ostatnych aby uz neprispievali. Dakujem.