Utorok, 16. Júla 2013, 10:36
Zdravim, problém je....skapína to za jazdy....ale
robilo mi to mesiac do zadu....(Spravilo mi to 2-3krátza jednu jazdu 50km - hoicjaká rýchlosť, hocijaký stupeň)
mesiac bolo ticho, teraz mi to druhý deň robí, a to štýlom že idem na jednotke dvojke, a s autom neskutočné cukne, jak keby púštate a stláčate plyn na jednotke bez spojky, otras...spravilo mi to aj na dvojke, a teraz mi to dvakrát spravilo štýlom, vycúval som, spojka neutrál, zasstavil, som a jednotku uz som radil do skapateho auta...proste neutrl to neudrží....
Za jazdy to vypadne na cca sekundu, len to trhne, ale pri 700otáčkach na neutrále to zdochne..Volal som do autoservisu narval, hovoril že sviečky v poriadku, ale skôr problém s prepínaňím resp. čerpadlo paliva...ale odkázal ma n ledix, čo mi ho robili..tým pádom mám zas napiču spanie...keďže....vieme svoje...
Neviete v čom môže byť problém že auto za jazdy vypne, zapne ? Keď to ale spraví za jazdy, tak len to cukne, ale netreba štartovať, rozchodí to sám, ale otáčky mi padnú cca o 1000-1500 a následne vyletia naspať, čo má za následok to cukanie...:/
P.S.: nerobí to vždy...prejdem 5km bez problémov, prejdem 1km a spraví to 2x....
Idem si ešte skontrolovať chladivo, či mi nezamŕzajú ventily...
E 39 520i ´98 Touring 150HP