... všetko o BMW ...
scdylan530 napísal:zdravim vas pani.stala sa mi taka vec.podarilo sa mi urvat predny naraznik na obrubniku pri cuvani.mam tam gulate hmlovky po fl a chcel by som tam m packet ktory tam bol.je nejaky rozdiel medzi koncovymi kontaktmi co idu na gulate hmlovky a kontaktmi ktore ide na m5 kove. viem ze musim vymenit aj podblatniky...dikes za radu...
scdylan530 napísal:dikes za radu.aspon.nemusim prerabat stekre.este by som sa chcel spytat ci je nejaky rozdiel v uchyteni park senzorov v predu alebo v zadu?
scdylan530 napísal:tak som zvedavy aj ja.lebo ja som si urval predny naraznik a dam rovno Mpacketovy aky tam bol povodne:-)
scdylan530 napísal:tak som zvedavy aj ja.lebo ja som si urval predny naraznik a dam rovno Mpacketovy aky tam bol povodne:-)
scdylan530 napísal:ja som mal.tiez taky problem.mal.som doma auto tyzden a nejaka dobra dusa mi ho stihla skrknut na dverach. o podblatnikoch viem ze su ine a viem aj to ze rozdiel je medzi nimi aj v cene:-D:-D.za kusok plastu ktory je inac tvarovany chcu tusim cca 70€:-D. ale o kryte pod motor to som netusil. ten sa da zohnat kde?