... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
SO-DEVIL
Autor témy
Auto: BMW 530DA
Kraj: Košický

Otazka ohladom celneho skla a dazd.senzora

Pondelok, 17. Júna 2013, 09:08

Zdravim.
Chcel by som sa opytat taku vec. Z nicoho nic mi prestal ist dazdovy senzor. A nedavno mi prasklo aj celne sklo. Chcem vediet ak vymenim celne sklo a aj so senzorom za nove. Ci mi uz ten dazdovy senzor bude fungovat.
Diky

SO-DEVIL
Autor témy

Re: Otazka ohladom celneho skla a dazd.senzora

Pondelok, 17. Júna 2013, 09:22

takze co teraz ako kupit iba celne sklo bez senzora a prilepit tam moj stary a dat ho inicializovat na diagnostiku a pojde to?

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Júna 2013, 09:24

ak mas moznost kup celne sklo hned s optikou na senzor ale bacha na to ze mas pri E46 dva druhy, na dazdovy senzor a na dazdovy svetelny senzor! optiku neprehodis tak lahko ale elektroniku prehodis v pohode... potom cez diag kludne aj v inpe ho inicializujes a pojde pokial nieje elektronika zla

SO-DEVIL
Autor témy

Pondelok, 17. Júna 2013, 09:25

tak ja mam e39 a neviem ci aj tam su svetelne senzory... hm keby mal nietko pouzite to by bolo najlepsie :D

SO-DEVIL
Autor témy

Pondelok, 17. Júna 2013, 09:27

skusal som este jeden senzor co mam pouzity od kamarata a ten nesiel tiez takze asi je chyba v tom ze to treba inicializovat... a ked som daval spatne zrkadlo naspat :D tak som ho sam praskol takze tak som dopadol :D a prasklo mi uz po celej dlzke...A dalsia vec: zohnal som okno z bmw e39 ktore vobec dazdovy senzor vo vybave nemalo. dopasujem to okno do svojho auta? a primontujem tam ten senzor? poradte

sklenus
Auto: e34 524tdA
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 18. Júna 2013, 08:13

tak okno by malo byť pre všetky e39 tvarovo rovnaké, a keď si prehadzoval ten senzor tak si videl tú lištu nalepenú na okne, tak tú budeš musieť prelepiť a na to nacvakneš senzor

a daj si pozor aby si mal rovnaké uchytenie spätného zrkadla
oo=[ ][ ]=oo

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných