Zdravim. Vsimol som si vrzganie niekde v motorovom priestore ako keby to bolo hned za volantom (pred soferom) napr. teraz rano to bolo dost pocut pri zaradenom P nic, ked som dal D hned to zavrzgalo (tak ako keby daco napinalo a to praskalo)ked som dal N prestalo zasa D a zase vrzganie. Po otoceni klucika na 0 (off) to zavrzgalo v rytme ako ked troska zakyve motorom po jeho vypnuti. Mam pocit ze to robi silenblok motora. Moze to byt nim? Moze si tak vrzgat ked je zozbity? Dakujem za rady.
Ten silac je velka sarapata. Je to celkom zlozity system oproti klassike. Mam niekde komplet nakres , prierez co to vlastne je a ako vyzera. Pridam to. Ked budem doma. Diagnostika chod pod auto a po nadvihnuti tej strany motora to skontroluj, ale to je leb take opticke vo vnutry je to vylagrovane pricom zvon lezi na zeleze a guma zhora nemusi byt potrhana. Corteco stoji 70 eur. Kus.
takze moze kludne vrzgat silenblok motora lavy? a neviem dokonca ci to nejde az z prevodovkovych silenblokov...dneska lahnem pod auto a pajsrom to ponadvihujem ... ten velky silenblok na lavej strane je od oleja ako keby vytiekol...som pocul ze je to olejovy takze asi je na maderu...
striekol som tam trocha vazeliny v spreji a uz to prestalo. Takze vec je vyriesena mam rozbity silentblok motora pred soferom. Tou vazelinou som vyriesil problem len docasu urcite...