... všetko o BMW ...
shrekac napísal:Ahojte chlapáci,doufám,že mi nebude nikdo nadávat,že tu píšu z Česka,ale sleduju tady fora.Je tu toho víc jak u nás.:-)
Poradí mi někdo prosím?Mám problém s abs/asc.Nejde tachometr,ukazatel spotřeby a palivo lítá jak chce.Když odpojím pojistku na abs půjdou potom aspoň budíky?Díky za radu..
shrekac napísal:ještě jsem zapoměl říct což mě teda zarazilo,že když jsem odstřihl pryč to špatné levé zadní čidlo tak kontrolky zhasly
a dokonce zas jeli i budíky.Je to normální?
shrekac napísal:díval jsem se tu,ale píše se to samé pořád dokola.Mě jde jen o ty pojistky.Že nejde abs/asc mi tak nevadí,to už řeším,ale vadí mi ty budíky,že nejdou..
ketxup napísal:
rýchlosť a informácie pre BC ako spotreba, ekonomer získava len zo zadného ľavého čidla, ak tam nebolo tak si neviem predstaviť ako získavalo údaje. skús si ich vymeniť ľavú a pravú stranu. tam uvidíš aké máš tam čidlo (samozrejme ak ti ide tempomat). mne napr. teraz nesvietia kontrolky, tachometer ide, ale mám súčasne KO predné ľavé čidlo abs a tak mi neide abs ani asc. čo je síce haluz, že najskôr mi svietili kontrolky a zrazu zhasli. bolo v servise (takom pochybnom) a obávam sa že nejak len zakamuflovali tie kontrolky (len sám mám záhadu, ako by som sa mohol dopracovať, akým spôsobom to spravili, aby som to dal doporiadku - radšej nech mi svietia, keď idú, ako keď sú teraz zhasnuté a neidu). Radšej vidieť že to nie je OK.
BMW 07 napísal:
Vieš určite, že ti nefunguje abs/asc? Skúšal si to na snehu napr.? Ak ti naozaj odstavili len kontrolky, tak si už druhý, ktorému sa to stalo... Niekde som tu už presne o tomto čítal.