... všetko o BMW ...
serwo napísal:Takze nepomohlo. Dnes rano som mal problem zavriet dvere znova. Musim stale hybat zamkom, kym nezacne fungovat. Prestrekol som to len zvonku. Musim dat dole tapacir a niekde tam to nemazat alebo ako a kde to namazat? Rovnaky problem som mal, ked som mal E30. Tam mi tiez tak zamrzal zamok. Dik
serwo napísal:No tak ja som pouzil Wurth HHS 2000, co je trosku na inej urovni ako WD-40. Ale aj tak som ten zamok vystriekal len tak zvonku. Cize treba to teda rozobrat, co? Moze sa na to mazanie pouzit aj silikonovy sprej alebo este mam take nieco ako vazelina. Pouzivame to na kamiony na zdvihaciu plosinu na navese, ked uz vrzga alebo sa to dava aj na tocnu priamo na tahac. To by mohlo pomoct asi, ne?
tomikelly napísal:Ak myslíte pri zatvíraní diaľkovým tak to robí aj mne. Spraví to vzrr ale dvere sa nezavrú niekedy vodičove niekedy spolujazdcove niekedy oboje. Ja to riešim tak že sadnem do auta a stým tlačidlom na zatváranie dverí zavriem otvorím a takto to spravím zo 3 krát kým sa všetky dvere nezavrú a neotvoria a potom rýchlo vystúpim a zavriem a už sa všetko zavrie.. To proste asi všetky e39 takto blbnú...
serwo napísal:A co mam robit ja? Druhy zamok?