Ahojte chcem sa spítať. Do svojej e39viny chcem domontovať ten televízor aj s navigačným. Už som si ju aj zohnal len nemá ktomu káblovanie. Bude sa to dať zapojiť? Sú v mojom aute tie káble? Alebo viete niekoho kto mi to namontujem? Za radu dopredu ďakujem.
ak mas len predny boardmonitor tak si k tomu zozen aj radiomodul, mk navi mechaniku, gps antenu, konzolu do kufra aby si to mal kam namontovat ak ju tam nemas, novy tapacirung v kufri, antenny zosilnovac plus nakablovat a nezabudni aj kabelaz na repro (musi koncit v kufri v radiomodule) a ked chces aj TV tak si musis bud zohnat videomodul + redukcnu kabelaz + nejaky dvbt tuner alebo dvbt od logicu
to je uplne psycho takato cena, par chalanov teraz montuje nieco podobne v cene +- 350e
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Chcel by som sa spýtať či náhodou neviete ako rozlíšim TV tuner pre 4:3 a pre 16:9 na každom je na štítku SW: a HW: myslím že by sa to mohlo dať podľa toho. Díky
na nete je zoznam part numberov ktore su pre 16:9... ono je teoreticky mozne ze kazdy videomodul ktory je po rv2000 s radiomodulom BM24 a novsim uz moze mat 16:9 ale nieje to pravidlo...
No to je super musím lepšie pohľadať ja som pozeral len na bmwfans a realoem a tam mi polku z tých ponúkaných nenašlo. Preto som si našiel v ponuke taký čo mal v popise že je 16:9 pozrel tieto dva kódy a porovnával som a hľadal najnižšie. Potom keď nejaký nemal popis tak som kukol toto a ak to bolo rovnaké alebo väčšie číslo tak by to malo byť 16:9. Lebo to je o ničom keď niekto hodí len foto a v popise že e39 e38 e46 tv tuner a nič viac.
Co ste vsoku take drahoty ja som si kupil toto stalo ma to 280eury a som spokojny od navigacie ,radio , karta dvd cd atd. ma to aj telku len tam treba dokupit este nejaky modul ale pohoda
ano k tomu potrebujes ramcek za 60 eur, potrebujes vymyslet uchytenie do ramceka, musis vyrezat a upravit kurenie... radsej kupit eonon radio ktore je krajsie, user friendlyovejsie a da sa zohnat do 400 eur pre E46, pre E39 mozno nebude drahsie
OMG toto som nemal vidieť Canva rádio KungPao. Otec si ho kúpil pred Vianocami nie toto ale iné tiež Canvu s dotykovým displayom. Hodinu po tom ako mu prišlo ho posielal späť s nefunkčným dispalyom. Prišlo ďalšie na tom zas vypadáva display občas ho zapne a biela obrazovka. Ja som mu nič nehovoril je to jeho auto ja by som si to v živote nekúpil.
BTW ja mam od výroby 16:9 boardmonitor, DSP, GPS, CD changer ja len riešim TV tuner ten mi chýba.
preto kazdemu radsej odporucam kupit BMWrgb prevodnik s dvomi vstupmi alebo hned dvbt od logicu ten ma tiez vstup, obe maju moznost pripojenia LCD do hlavovych opierok a tusim aj cuvacej kamery... je to cenovo drahsie ale na to si clovek napoji hocico, ci dvd prehravac, ci pocitac, ci dvbt tuner ale tak to je pre cloveka ktory presedi pol zivota v aute... ale zas taky si nekupuje E46/E39
Na aute nejazdím veľa ale ešte sa mi ani raz nestalo že keď pre niekoho prídem tak na neho nemusím čakať či je to rodinný príslušník, kamarát, priateľka. V rádiu samé somariny CD s obľúbenou hudbou tiež nevieš počúvať dookola. A keďže na byte kde som cez týždeň telku nemám (nevošla sa do auta keď som si niesol veci) cez víkend si rád pozriem aj nejaké bežiace snímky . Ináč by mi to bolo jedno ale nejak sa mi páči to že sa tam dá pozerať tv
Ale no si ma odhalil teraz . Ale nie tak keď to budem mať tak to aj použijem nie len že mi to tam bude schnúť ale to by som najprv musel zohnať TV tuner Ale zas až tak veľmi ho nechcem že by som za to vyhodil nejakú horibilnú sumu to radšej budem pozerať po vrabcoch na parkovisku