... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
bmw777chose
Autor témy
Auto: e36cabrio e36touring
Kraj: Košický

DDE a nestartuje 530D

Pondelok, 26. Novembra 2012, 12:42

Cawko,tak opat mi to zacalo vystrajat s tym startovanim,ked ma auto na poly prevadzkovu teplotu,tak ho nechce odpalit,ked zide na modre policko,uz je vsetko oks.A najnovsie mi zhaslo za jazdy,s tym ze vyskocila kontrolka DDE spolu z baterkou a olejom.
Po celo dennich citaniach nasich problemov som prisiel nato,ze jeden problem bude asi cidlo vacky,a ten DDE asi podavacie cerpadlo,alebo ma este niekto iny navrh s cim zacat experimentovat???Streky a tieto zalezitosti su v poriadku.

PS:o diagnostike mi ani nepiste,lebo bol som uz viac krat,vsetko je oks a auto krasne startne ked zbada diagnostiku,normalne sa asi zlakne :lol: jedno co mi raz vypisalo bola skrinka žavenia,inac je auto oks.

bmw777chose
Autor témy

Re: DDE a nestartuje 530D

Utorok, 27. Novembra 2012, 08:44

:?:

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 27. Novembra 2012, 09:47

nemože by niečo OK,ked auto zhasína a ked vypíše DDE,musi tam byt chyba,ale to musi vidiet ten kto to diagnostikuje,vieš kolko aut bolo u ma čo im niekto povedal,že bez chyby a len preto že nevedel o aku chybu ide a poslal ho ako bezchybneho domov???(videl si na vlastne oči,že pamet motora bez závad??)Nechcem to ani počitat,lebo mi je s toho na blivajz.....ked už vybehne DDE kontrolka tak tam musi byt problém!!!!!!
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 27. Novembra 2012, 10:41

Presne tak :thumbup:

:arrow: Ludia, keď máte takýto problém s autom, treba ísť na origo profi diagnostiku BMW DIS/GT1 alebo ISTA, a nečítať to hračkami z číny... :!:

bmw777chose
Autor témy

Utorok, 27. Novembra 2012, 11:17

Mám svokra mechanika v rakusku,dochádza každé dve týždne a skúšame s dijag napojenom na aute a ani raz to nevypise lebo furt startne.A to že sa mi to stane mimo diagnostiky a ja ho startnem ked je zimný,automaticky tu chybu akoby stornovalo.V origo bmw je to inak?Pochybujem,že svokrova dijag je s ciny 8)

Blondak
Auto: 725tds
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 27. Novembra 2012, 22:01

bmw777chose napísal:
Mám svokra mechanika v rakusku,dochádza každé dve týždne a skúšame s dijag napojenom na aute a ani raz to nevypise lebo furt startne.A to že sa mi to stane mimo diagnostiky a ja ho startnem ked je zimný,automaticky tu chybu akoby stornovalo.V origo bmw je to inak?Pochybujem,že svokrova dijag je s ciny 8)

A aku diag pouziva svokor? Ze som vo vlachoch nevydel taku peknu petku mi je divne.

bmw777chose
Autor témy

Streda, 28. Novembra 2012, 18:19

Blondak napísal:

A aku diag pouziva svokor? Ze som vo vlachoch nevydel taku peknu petku mi je divne.

To z hlavy neviem,ale dám to tu časom ked príde zase domov.A nevidel???Sak to auto lieta stale po okolí a parkuje hore smer na spišskú...;)

bmw777chose
Autor témy

Piatok, 30. Novembra 2012, 09:20

:arrow: :?: [-o<

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných