Ahojte chalani !
Som tu novy a rad by som sa na niekoho z vas obratil s malou prosbou, doma planujeme vymenu auta a v danej cenovej relacii a momentalnch poziadavkach na auto nam jednoznacne vysla e39 v hore spomenutych motorizaciach, uz som co to pocital aj tu na fore, aj na inych strankach, ale predsa, skusenosti majitela su o inom. Ako to asi kazdy pozna, v bazare budu mazat len med okol huby a casto maju tieto krasky stocene KM. Preto som sa rozhodol to doviezt. Mam vybratu 525d 2002ku so 175tkm vo full vybave.
ALE hlavny dovod mojej spravy je, ci je tu niekto z Topolčian prípadne s NR,PE s 525d po facelifte , alebo 530d , ide kvazi o odenticky motor, len by som sa rad stretol, pokecal, odviezt sa asi nebude treba, urcite to bude pecka. Kedze mame teraz Fabiu (

).
O mna ani tak nejde, ale otec je stale na pochybach ci do toho ist a kedze je investor, zavazi to. A zalezi mi na spravnej volbe, tak chcem mat istotu, kedze vyber je viac-menej na mne a nechcem aby bolo neskor zle.
Tak dufam že sa na mna usmeje šťastie a najde sa nejaky dobrak a dohodneme si kratke stretko, viac ako hodinu to nezaberie. Ak v inom meste ako TO tak samozrejme prídeme.
Diki za odpovede tu, alebo v PM.