... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Jao
Autor témy
Auto: BMW E39 525d
Kraj: Bratislavský

Hydraulické zatváranie zadných dverí tlačítkom na touringu

Utorok, 24. Apríla 2012, 21:01

Nesvietilo mi ľavé červené svetlo na spodku zadných dverí a hlásilo chybu osvetlenia ŠPZ. Tak som zhodil plast a zistil, že bol odtrhnutý konektor z toho svetla a odhnité konektory na lište ŠPZ.

Po nahodení plastu na zadné dvere a stlačení tlačidla zatvárania sa zadné dvere nezatvoria a zostanú 2 cm pootvorené napriek tomu, že hydraulika ešte chvíľu tlačí. Otvorenie ide vporiadku, takže tlak je tam dobrý.
Na desať pokusov sa min. raz podarí dvere zatvoriť. Pohol som nejakým senzorom, alebo to treba nejako donastavovať ?
BMW E39 525d touring exclusive

Jao
Autor témy

Re: Hydraulické zatváranie zadných dverí tlačítkom na tourin

Nedeľa, 6. Mája 2012, 19:02

Nikto neriešil podobný problém so zatváraním kufra ?

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 6. Mája 2012, 19:14

a elektrické dovieranie ti funguje? lebo napriklad ja nemám hydrauliku ale elektricke dovieranie ano .

či to nahodou nemas aj ty , hydraulika sklopí a elektika dotiahne kufor . a nemusi ti elektrika dotahovania fungovat a nedovre

možno je to sprostost ale ma to logiku

Jao
Autor témy

Nedeľa, 6. Mája 2012, 19:44

Sprostosť to určite nieje a uvažuješ správne. No dovieranie funguje spoľahlivo. Keď dverám trošku pomôžem, dvere sa dotiahnu bez problémov. Je zaujímavé, že teraz mi otváranie ide perfektne, ale predtým to išlo trochu s námahou. Zatiaľ som nemal čas to riešiť, ale nechať to tak nechcem. Som zvyknutý stlačiť a odchádzať od auta. Teraz by som mohol niekomu ponúknuť pootvorený kufor. :?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných