... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

jirkakr
Autor témy
Auto: bmw e39 528i
Kraj: Zahraničie

problém s motorem

Pondelok, 2. Apríla 2012, 10:01

Zdravím všechny
Mám bmw e39 528i 1996 142kw Potřeboval bych poradit,problém je v tom že mi auto chcípá a kolísají mi otáčky když auto nastartuju a přidám plyn tak mi otáčky pomalu lezou na horu a jak se dostanou nad 2000-2500 tak se to potom už chytne.Prostě mi to nejde do otáček.Když s tim jedu tak se mi stává že to občas cukne nebo mi to i chcípne.Dal jsem to do servisu na diagnostiku a tam mi řekl že je špatná a musí ji opravit že se jim blbě spojuje a až jí opraví tak bude muset dělat závadu po závadě.Prý mu to na chviličku ukazuje a pak to spadne.Mezi tím co mu to ukazovalo tak mi řikal že je tam spousta závad a že bude muset pokračovat závadu po závadě.První co mi řekl je,že jsou špatný nějaký detonační čidla.Proto vás prosím o radu jestli nevíte čím by to mohlo být,abych pak nemusel platit nějaký šílený peníze za opravu.Ještě bych chtěl dodat,začlo mi to dělat zhruba před měsícem 14 dní nato mi odešel termostat,ten jsem vyměnil pak jsem vyměnil svíčky a ujel jsem cca 4 km. vše bylo v pohodě a druhej den to zase začlo.Tak nevim jestli to má s tím něco společnýho. Předem mockrát děkuju za radu. Jirka

Užívateľov profilový obrázok
Achmed201
Auto: BMW 520d F 11
Kraj: Žilinský

Re: problém s motorem

Utorok, 3. Apríla 2012, 18:59

V prvom rade by si mohol zájsť na solídnejšiu diagnostiku...
potom budeš aj ty múdrejší
BMW F11 525xd lci
Ford Edge 2.0 tdci bi- turbo
bmw f11 520d ex
bmw e39 530iA LPG - Ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných