Utorok, 22. Novembra 2011, 14:35
ahoj
poviem ti presne co sa ti udialo, poznam ten pocit, ked sa rutis do krizovatky a zbytocne stlacas brzdovy pedal, nic sa nedeje.
Dovod je jednoduchy, sudruzi z NDR to pojebaly na plnej ciare. Totizto odtokove kanaliky z celneho skla vedu cez plasty - ulozenia pelovych filtrov. Ak sa zasvinia (a zasvinia sa), poserie sa to a bude to tiect aj tam kam nema. To nieje este najvecsi problem, vyber ich a uvidis, ze aj pod tym to je zasvinene. Je mozne, ze budes mat utopeny aj motorcek stieracov, v takom pripade presprtaj otvor na rohu, aby voda pekne stiekla nizsie. A hla, mame tu nadherny bazenik s objemom 10litrov v ktorom sa pekne vyhrieva brzdovy posilovac, do neho samotneho sa zmestia dalsie 3 litre vody. Ak sa pozries pod uhlom, mozno sa ti podari najst dieru, ktoru prespares a voda vytecie von, u mna nejaky "inteligent" tuto dieru zaslepil stuplom aky sa pouziva na prichytenie narazniku, plastov a tak dalej.
Tak ci onak je to docasne riesenie, posilovac je uz hrdzavy a prepusta vzduch (podtlak), taktiez mozes mat problemy po nastartovani, ze trasie troska motorom. Troska mu trva pokial natlakuje vzduch, jednoducho, fuka a nestaci tak rychlo zaplnit cely system, kedze egr ventil, silenty motora a brzdovy posilovac su jeden okruh vzduchu (samozrejme aj turbo, ale to ma aspon zasobnik pre svoje potreby).
Ja osobne som kupoval druhy posilovaz zo 740, ta ten problem nema, pekne v suchu caka na vymenu.
Naposledy upravil/-a
jararak v Utorok, 22. Novembra 2011, 19:36, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov