Zdravim vaas. Nevie nahodou niekto kde sa nachadza motorcek ostrekovaca?nereaguje,ale nespusta sa ani intenzivne ostrekovanie...poistky som pozeral netusi niekto kde moze byt chyba?? vdakaaaa mooc mooc
ahoj, motorceky najdes za pravym (spolujazdcovym) prednym kolesom pod podblatnikom .. je tam taka velka nadrzka
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto _________________ E38 728iA "Derrick" E53 X5 4.4i "Američanka" EX E53 X5 30d "Mahagoni" EX E53 X5 EX E39 525dT "VermontGreen" EX E46 320dTA 2001
Na tej nádržke je viac motorčekov:predné okno,zadné okno(touring) a svetlá.Intenzívny ostrek má zvlášť nádržku a teda aj motorček(pri motore).Ak ti nejdu oba ostreky čelného skla bude problém skôr v páčke alebo tam niekde...
aj ja mam otazku...na pravom stlpiku tlmica mám malu nadrzku s motorcekom...ale ten motorcek je pokazeny..ale funguje aj ostrek celneho skla aj svetlometov..tak naco je ta mala nádobka????díki
Tá malá nádobka na tlmiči je tzv.intenzívny ostrek čelného skla.Leje to na okno ovela viac kvapaliny ako obyčajné ostrekovače.Dáva sa tam neriedená zmes alebo origo BMW sajrajt.Normálny ostrek okna aj svetiel má velkú nádrž s motorčekmi za PP kolesom pod plastovým podblatníkom.
Kup si to napr. z nejakej buracky ale budes potrebovat natiahnut kable do motorceka, nove hadicky do ostrekovacov, druhe ostrekovace a myslim, ze aj nakodovat tu funkciu (no nie som si isty). Taka papracka na dlhe zimne vecery.
LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -
Do tej nádržky vojde by očko 1-1,5l.pokial chceš ten "origo BMW sajrajt" kúpiš to v BMW,ale kludne tam nalej neriedenú nemrznúcu zmes z benzínky.Prípadne to vobec nerieš,ja som to za tých 8 mesiacov čo mám toto auto použil raz,aj to omylom