Sobota, 13. Augusta 2011, 01:07
TIe budiky som ti robil tusim ja - na tvoju poziadavku a prosikanie. Bol som vtedy v BA ked si ma oslovil a budiky si mi hned a zaraz priniesol ze ich chces co najskor naspat. Vymeny podsvietenia nerobim, no pytal si sa na cenu a bol si s nou velice spokojny. Ledky, co stoja par centov, si dodal vypajkovane z niecoho a neocistene, zadrbane od cinu, a niekolko z nich nefungovalo vobec. Prisiel som domov v nedelu vecer a hned to robil aby som ti mohol hned na druhy den odoslat spat. Bohuzial doma som nasiel len omylom kupeny bezolovnaty cin a trosku nejakej divnej pasty, s ktorym sa dost tazko cokolvek robi, hlavne ak nemas pajku pre bezolovnate pajkovanie a navyse mi z toho dovodu hned zaoxidoval hrot, lebo som musel dat velmi vysoku teplotu a stym sa uz moc pajkovat nedalo. Spolahlivost takeho pajkovania je nic moc, no veril som ze to vydrzi.... Ked si taky pajkovaci majster, urcite o tom vies svoje......
Je mi luto ze tam je studeny spoj a ze to vypadava, kludne ti to vsetko prepajkujem ak posles budiky ku mne. Alebo ti rad vratim tvojich 50eur a kludne si to sprav doma sam a nedavaj to niekomu kto neodvedie svoju pracu tak kvalitne ako ty sam. Potom ked tie rucicky aj motorceky rozondis ako "male decko", kludne posli budiky ku mne a ja ich dam dokopy.