... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

CPN_Design
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Košický

zapojenie cd menica

Sobota, 30. Júla 2011, 18:38

zdravim ma tu niekto skusenosti zo zapojenim cd menica ? zapojim kabel do radia pripojim na cd menic zapojim stavu do cdmenica a potom treba nieco stlacit na radiu alebo nieco? lebo nechce mi spojit dc menic z radiom

dik za kazdu info

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: zapojenie cd menica

Nedeľa, 31. Júla 2011, 23:56

netreba nic nastavovat, automaticky sa tam nahodi CD.
Mozno by si spravil dobre keby si napisal viac detailov. Napriklad aky menic, ake auto, ake radio, ake kable a kde si pripojil apd apd.....

CPN_Design
Autor témy

Pondelok, 1. Augusta 2011, 07:42

aha no ja som to mal v jednej 5ke a teraz to chcem dat do druhej tak preto :) a nieje problem napisat cisla radiaa cd menica ak mi vies zistit nieco ohladom toho viac

airbone

Pondelok, 1. Augusta 2011, 22:08

mne to k stastiu netreba, ale ak ma niekto nieco zistovat, tak potrebuje viac udajov a nie len to ze mas nejaky menic a nejake radio, nieco si zapojil a nic neide...... :smile:

RomanV
Auto: 525d Touring (E39)
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 2. Augusta 2011, 06:50

Tak, tak.
Ty si ten, čo ostatných žiada o nejakú láskavosť a nikto nie je povinný riešiť Tvoje problémy.
Takže je v Tvojom záujme poskytnúť čo najviac informácií, a neklásť si podmienky. :D
Inak sa Ti každý vykašle odpovedať.

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 2. Augusta 2011, 09:44

Presne tak, ja sa hoši čudujem, že mu vôbec odpovedáte... takýchto debilných dotazov dostávam denne kopu... velakrát radšej ani nereagujem... dotyčný asi časom pochopí, že sa treba obrátiť na niekoho, čo tomu rozumie a neotravovať po fórach, keď ani nevie poriadne popísať čo vlastne chce...

CPN_Design
Autor témy

Utorok, 2. Augusta 2011, 21:20

ako sraci sorry ale som tu den a pol dokopy tak ako ked sa potrebujete do niekoho navazat tak nech sa paci

ale tak asi kaslite nato lebo vidim ze neako si tu asi potrebujete nieco riesit namiesto toho aby ste cloveku napisali ze ako sa tomu da pomoct

dik

airbone

Utorok, 2. Augusta 2011, 23:38

CPN_Design napísal:
ako sraci sorry ale som tu den a pol dokopy tak ako ked sa potrebujete do niekoho navazat tak nech sa paci

ale tak asi kaslite nato lebo vidim ze neako si tu asi potrebujete nieco riesit namiesto toho aby ste cloveku napisali ze ako sa tomu da pomoct

dik

A s cim ti mame pomoct, ked si nenapisal s cim vlastne potrebujes pomoc???? Ak ti ma niekto poradit, tak najprv musis vysvetlit ty nam v com chces poradit. Ani si nenapisal typ auta, ani typ menica a ani typ radia, a navyse len ze si tam pripojil nejaku stavu a nejaky kabel. Kto ma by predvidavy a vediet o com vlastne tocis..????
Ak chces pomoc od ludi tuto co vedia pomoct, tak najprv musia vediet detailly.. Ani u doktora ti na prvy pohlad cez dvere neurcia diagnozu kym nepovies ake mas potiaze a s cim mas problem.....
A uvedom si ze to ze ti tu niekto pomoze a poradi je len jeho dobra vola a nie jeho povinnost..... Nikto tu nie je zato plateny a ak to odniekial vie, tak najskor zo svojich vlastnych skusenosti. Takze k tvojej poslednej poznamke, kto nenapise s cim konkretne chce pomoct, neexistuje ani odpoved ako mu pomoct......... Totizto toto je diskusne forum uzivatelov BMW, nie nejaky 24hodinovy bezplatny helpdesk, alebo linka technickej podpory s operatorom pripravenym odpovedat na kazdu otazku..... Cize musis pocitat aj s tym ze na blbu otazku mozes dosta aj neocakavane blbu odpoved...... :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných