... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
broadcom
Autor témy
Auto: e39 530d
Kraj: Žilinský

MK3 navi - info

Pondelok, 11. Júla 2011, 16:46

Ahoj mam v mojej e39 MK3 navi s TV tunerom a 16:9 board monitorom...
Chcem sa spytat kedze to papa len CD a nie mp3 a tak isto kedze uz analogove vysielanie vypli ci sa da k nej da pripojit USB, nejaky videomodul alebo DVB-T prijimac a ake upravy by to asi obnasalo....dakujem #-o
ex e39 525 tds
e39 530d

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: MK3 navi - info

Pondelok, 11. Júla 2011, 18:11

na usb mp3 dice, dension, intravee, xcarlink a co sa tyka tv videomodulu tak jedine kupit original hybridny

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 29. Októbra 2018, 20:59, upravené celkom 1 krát.

broadcom
Autor témy

Pondelok, 11. Júla 2011, 20:53

maj nejaky tip na ten videomodul? on sa zapaja namiesto CD menica??? najjednoduchsie je tam asi dat video modul a potom dvd mechaniku a tym padom pojde vsetko mp3,dvd,jpeg...ci?
ex e39 525 tds
e39 530d

ice.blade

Pondelok, 11. Júla 2011, 21:20

broadcom napísal:
maj nejaky tip na ten videomodul? on sa zapaja namiesto CD menica??? najjednoduchsie je tam asi dat video modul a potom dvd mechaniku a tym padom pojde vsetko mp3,dvd,jpeg...ci?

hybrid najdes na ebay... nezapaja sa namiesto cd menica ale namiesto povodneho analogoveho tv videomodulu
a ano cez videomodul vies do auta pripojit hocico z RGB signalom, ale pozor videomodul ide len MONO... zazraky od toho necakaj

broadcom
Autor témy

Pondelok, 11. Júla 2011, 21:27

myslis MONO zvuk?...hmm..ako tak na tym rozmyslam a zistujem ze ta origo navigacia je len pekna ale prakticky stoji za prd lebo keby tam chcel clovek dorobit veci standartne na dnesnu dobu ako MP3, DVB-t, USB ci DVD filmy tak do toho vrazi majland a za vysledok slabej kvality....to radsej nejaku 2 dinovu navigaciu za 200 oci co ma vsetko...len co s tym ked tam tak pekne nepasuju a s originalnou multifunkciu a palubnym by v nich bol asi problem:/....hmm fakt neviem co tam dat... :-k
ex e39 525 tds
e39 530d

ice.blade

Pondelok, 11. Júla 2011, 21:41

broadcom napísal:
myslis MONO zvuk?...hmm..ako tak na tym rozmyslam a zistujem ze ta origo navigacia je len pekna ale prakticky stoji za prd lebo keby tam chcel clovek dorobit veci standartne na dnesnu dobu ako MP3, DVB-t, USB ci DVD filmy tak do toho vrazi majland a za vysledok slabej kvality....to radsej nejaku 2 dinovu navigaciu za 200 oci co ma vsetko...len co s tym ked tam tak pekne nepasuju a s originalnou multifunkciu a palubnym by v nich bol asi problem:/....hmm fakt neviem co tam dat... :-k

treba zainvestovat viac eur a mas vsetko co chces, treba len vediet co a ako a pojde to lahsie... :) ja ked dokoncim multimedia nafotim pre inspiraciu :)

broadcom
Autor témy

Pondelok, 11. Júla 2011, 21:54

urcite nafot...som zvedavy....no tak namiesto analogoveho tunera digitalny a namiesto cd menica dvd mechaniku...znie to jednoducho ale problem je to prepojit :/
ex e39 525 tds
e39 530d

ice.blade

Utorok, 12. Júla 2011, 07:17

broadcom napísal:
urcite nafot...som zvedavy....no tak namiesto analogoveho tunera digitalny a namiesto cd menica dvd mechaniku...znie to jednoducho ale problem je to prepojit :/

v podstate namiesto TV tunera zapojis hociaky mediaplayer alebo dvd player (cez konvertor BMWRGB na RGB), a namiesto cd changera pripojis digitalny mp3 emulator changeru (dice, dension, xcarlink a pod)

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 29. Októbra 2018, 20:58, upravené celkom 1 krát.

broadcom
Autor témy

Utorok, 12. Júla 2011, 07:47

ice.blade napísal:

v podstate namiesto TV tunera zapojis hociaky mediaplayer alebo dvd player (cez konvertor BMWRGB na RGB), a namiesto cd changera pripojis digitalny mp3 emulator changeru (grom, xcarlink a pod)

aha cize uz v tom mam jasnejsie...diky :thumbup: ...a ten konvertor myslis ten multimedialny interface a do neho nasledne to dvd alebo dvb-t tuner....a k tym MP3 staci ten AUX/USB adapter pre oem radia....
ex e39 525 tds
e39 530d

broadcom
Autor témy

Utorok, 12. Júla 2011, 08:23

nestaci namiesto toho videomodulu len toto kedze amm tv tuner???
http://www.dobry-obchod.sk/produkt/aibmw01-adapter-av-vstup-vystup-pro-navigaci-bmw/
ex e39 525 tds
e39 530d

ice.blade

Utorok, 12. Júla 2011, 10:39

prestuduj si o tom viac... staci keby si preliezol forum, sa mi to nechce pisat dokolecka... tv videomodul je jeden modul, je v nom tv tuner a video vstup vystup... a tato redukcia sa zapaja medzi original kabelaz a tv videomodul... som ti vyzsie pisal ze je to dobra vec na pripojenie hocicoho na RGB (YPbPr) ale zvuk pojde len MONO... aj v linku co si postol to mas napisane... cize na pozeranie videii je to jedno ale ak chces mat multimedialnejsie auto je to na prd...

jararak
Auto: skodofka 120l

Sobota, 16. Júla 2011, 07:39

plus to co si postol je len sada pre plug&play montaz, ak by si si dal viac namahy, za par euro si kupis len konektory a do povodnych konektorov to jednoducho nacvakas

konkretne toto http://www.dobry-obchod.sk/produkt/mi01 ... v-tunerem/

a nieje tak celkom pravda to s jednym vstupom a vystupom (vies pripojit aj cuvaciu kameru napriklad a automaticky ti to prepne ked hodis spiatocku)
tu mas pinout tv-modulu http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... een-2.html

na druhu stranu by ma zaujimalo co riesis ohladom toho interfacu, skus hodit nejaky link
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 24 neregistrovaných