Streda, 16. Februára 2011, 10:15
Ahoj, ja som to robil asi pred mesiacom CCFL, objednaj si krúžky u Crumara,pekne tam pasujú.Poodpájaj konektory a svetlo vymontuj(4 šrobky).Demontuj predný kryt svetla, drží to na takých umelých zarážkach, dávaj pozor lebo jeden trochú iný je pri smerovke, až ho nezlomíš.Keď ho maš rozobraté všetko pekne vyčisti(paraboly, kryt zvnútra) Xenony ti budú svietiť ako nikdy, ako aj mne.Paroboly však nečisti okenou ani ničím iným, iba suchou vreckovkou.Na tie umelé držiaky čo sú pri krúžkoch sa vykašli,je to na dve veci.Keď trochu zatlačíš krúžky ti pekne sadnú, dávaj ich na miesto kde boli sklíčka ,len trošku viac smerom von.Na pár miestach ich ešte prilep silikónom, neboj nič nebude vidno, daj radšej viac ako menej.Keď to máš hotové kabliky pretiahni cez dierku čo boli parkovačky. Ja som tam už nedával tie okrúhle sklíčka, su tam nanič, pokiaľ máš xenon, máš tam šošovku a bude to svietiť ok, nebudeš oslepovať ani nič neboj.Pamaly ťahaj kábliky a zlož svetlomet dokopy ako bol.Keď máš vetlo zložené tak do diery čo máš teraz kábliky AE tiež natlač silikon. Nebude sa rosiť neboj sa.Pozapájaj invertory na kábliky, a dávaj pozor až su kábliky z AE není moc pazaplietané.Potom: ja som odstrihol koncovku parkovačiek a zapojil napriamo, hnedý kabel je (-) kostra a ten farebný je (+). Ja som nemal merak a skoro som to zapojil naopak, ale pre istotu som cinkol Crumarovi, ten mi zase pomohol. Všeko nahoď na miesto a naštartuj motor a pochvílí zapni krúžky, mne zo začiatku svietili divne ale po chvili všetky rovnako.
aktualne audi a6 4G
ex:audi a6 c6 avant 3,2 FSI
ex: audi a6 c6 3,2 FSI
ex: volvo S80II D5
ex: octavia2 RS 2,0TDI
ex: e39 touring 530d
ex: e60 530i
ex: e39 523i