... všetko o BMW ...
Kulifaj.sk napísal:Ahojte. Potrebujem poradiť, kúpili sme bmw E39 520 z vnútra zachovalé, motorová stránka je celkom ok. Krásne štartuje, ma dobrý chod lenže problém je ten že čo sa týka výkonu, zdá sa mi ako keby to auto nemalo 100KW. Napr. mam hodenu 3 vychádzam z dediny alebo mesta pridám autu a ono nič, dám pedál na podlahu nič, nič a potom troška začne ťahať, pomaličky zdvíha svoju rýchlosť až prídu nejakých 2300 otačok a vtedy troška pocítiť turbo asi do 2500 možno ani do toľko nie, potom už mám pocit ako keby to turbo prestalo pracovať. Dostane 2500 otač trsne z vami a motor už ako keby nemal život. pítal som sa niektorých na ich názor a výsledok bol že mi nejde turbo že je zabite alebo že váha vzduchu by mohla byť problém, no neviem či ta váha tam vlastne je. Prosím Vás, píšte svoje nazorý k tejto téme. Ďakujem
PavelKedro napísal:určite 1. dianostika - ak to nebude elektronicky viditelné doporučujem popozerať a vyčistit váhu vzduchu. podtlakové hadičky a ventily ktoré riadia turbo, preekontrolovat sustavu turbo intercoler ci je tesná atď chcem tým povedať že niekedy aj bordel a špina môže robiť neplechu,