... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

aur77
Autor témy
Auto: E46 320D
Kraj: Trnavský

E39 - nejaky pako do mna nacuval - bude nutna oprava :(

Utorok, 20. Júla 2010, 19:42

zdravim, nejaky dobrak mi dnes pred barakom asi nacuval do auta, toto je vysledok:

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Z pohladu niekoho z vas expertov - bude treba menit cely naraznik kvoli tej praskline, alebo to dokaze sikovny majster spravit tak aby to nebolo vidiet?

V tej spodnej casti blatnika hned vedla vodicovych dveri je to nielen oskrete ale aj mierne preliacene, predpokladam, ze to sa bude dat vyrovnat.

Vdaka za vsetky rady a nazory! Pripadne budem rad ak doporucite nejakeho sikovneho majstra.

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: E39 - nejaky pako do mna nacuval - bude nutna oprava :(

Streda, 21. Júla 2010, 11:56

Ten naraznik ked by sa niekto moc snazil da sa to vyfenovat popripade zvarit a vygitovat clhpatym gitom potom jemnym, lista ked neni ten uchytavaci system dodrbany sa tiez da opravit, blatnik tiez takze to neni az taky stres :wink:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

rase
Kraj: Trnavský

Re: E39 - nejaky pako do mna nacuval - bude nutna oprava :(

Streda, 21. Júla 2010, 16:26

naraznik sa da bezproblemov zvarit ,ja som polepil iny kusok a nebolo vidiet ze bol lepeny...ak chces dam ti cislo na dobreho majstra ,roby klampiarcinu a lakiercinu a tepovanie a neveim co vsetko je z trnavy , ma dobre ceny , ak mas zaujem tak sukromna sprava.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných