... všetko o BMW ...
Billy-sk napísal:Nevie niekto ako a co zapojit ak chcem aby mi AUX1 na Magicar-e 9000 zapol po stlaceni ventilator v aute (na vychladenie auta). Kedze nezavisle kurenie sme zistili ze tam neni (neni webasto), tak na leto by aj toto bolo velkou pomocou, kedze nie vzdy viem kedy presne pojdem z roboty a preto nacasovanie cez BC nie je vzdy ta najlepsia moznost. Okrem toho by som rad vedel ze ked zapnem vent, ci to dokaze pustit aj klimu, alebo ta ide iba ked je nastartovane?
Billy-sk napísal:No len ako nastartovat? To by vyriesilo aj v zime kurenie. Mam manual. Cital som ze sa to dako da ak je hodeny neutral a auto v rezime pre nastartovanie, ale asi to musi byt nejako urobene ci nie? Ked som skusal podla navodu magicaru tak to neslo, takze asi to tam neni namontovane alebo naprogramovane.
lionlion napísal:
dasla vec ktoru potrebujes pre dialkovy start je oblbnut imobilizer. Najcastejsie to robia tak ze v blizkosti spinacky vlozia pod pristrojku druhy kluc od auta, a to ja neuznavam ani by som to nechcel, lebo taky voz je minimalna namaha ho ukradnut.