... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
juro750i
Autor témy
Auto: Nissan Patrol GR
Kraj: Prešovský

E39 - spinacka

Streda, 3. Marca 2010, 21:03

Kamaratovi na E39-tke odysla spinacka. Proste ked chcel odstavit auto vytiahol klucik zo spinacky no auto bezalo dalej. Nakoniec odpojil baterku :D
Teraz sa neda ani len otocit klucik v spinacke. Vlozit sa da uplne as do vnutra a ked ho trosku povitiahnem von tak sa navolno otaca dookola.

Mali ste niekto taky problem?
Treba menit spinacku komplet aj z klucomm?
Treba kodovat nanovo imobilizer?
Dakujem za odpovede
ex BMW 750i 5,4 V12 , ex Mercedes Benz S320 CDI momentalne Nissan Patrol GR

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: E39 - spinacka

Streda, 3. Marca 2010, 21:24

Máš zrejme poškodenú mechanickú časť, vložku zámku... treba objednať novú v BMW, príde presne vybrúsená... :wink:

juro750i
Autor témy
Auto: Nissan Patrol GR
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 4. Marca 2010, 06:57

Ako to je v BMW z objednavanim kluca lebo ked som robil v skodovke tam trebalo mat kod drazky kluca a podla toho sa zo skodovky objednal kluc. A potom trebalo nakodovat imobilizer cize dalsi kod.
Lebo k tej E39-tke ma len kluc a kody ziadne. Neviete cca cenu co by to mohlo stat? Alebo ci by pomohlo pozhanat z inej -e39-tky vymenit to komplet aj z drziakom volantu a len v kluci vymenit cip imobilizera?
ex BMW 750i 5,4 V12 , ex Mercedes Benz S320 CDI momentalne Nissan Patrol GR

PetoK

Štvrtok, 4. Marca 2010, 08:52

V BMW nie sú takí amatéri jak v škodovke. Podľa vin ti vyrobia presnú vložku ako bola pôvodná, a tým pádom ti kluč ostáva, t.j. netreba riešiť problém s immo,atď. Nedávno som to menil známemu,nová vložka stála cca 70euri. Samozrejme treba overenie vlastníctva auta,predloženie dokladov.

crumar
Auto: 528i

Štvrtok, 4. Marca 2010, 11:51

Presne ako pise Peto. Tiez to mam absolvovane. Trebalo dva doklady, obciansky a vodicky. Za tyzden bola nova vlozka v ZA.

PetoK

Štvrtok, 4. Marca 2010, 15:58

JJ, trvá to cca 5 dní kým príde, lebo tieto veci ne sú na sklade ani v Nemecku, ale musia sa zakaždým dať vyrobiť. Ale nie je to žiadny problém, len treba počkať. A vymeniť to doporučujem dať do BMW, treba nato špeciál BMW nástroj na vybratie vložky.

BTW, BMW má presnú evidenciu každého auta, a preto nedochádza k podobným problémom ako u iných šmejd značiek... =D>

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 4. Marca 2010, 16:12

Ja som v lete objednaval novy kluc, lebo my ho ukradli. V piatok som objednal a v pondelok som ho mal v NR, cena 150 euro + 18 euro prekodovanie auta, aby s tym ukradnutym nedalo nastartovat.Potrebujes VIN a doklad totoznosti.
juro750i napísal:
Ako to je v BMW z objednavanim kluca lebo ked som robil v skodovke tam trebalo mat kod drazky kluca a podla toho sa zo skodovky objednal kluc. A potom trebalo nakodovat imobilizer cize dalsi kod.
Lebo k tej E39-tke ma len kluc a kody ziadne. Neviete cca cenu co by to mohlo stat? Alebo ci by pomohlo pozhanat z inej -e39-tky vymenit to komplet aj z drziakom volantu a len v kluci vymenit cip imobilizera?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných