nazdar, vie mi niekto na 100% povedať aký je rozdiel medzi zadnými sedačkami u sedana a touringa? či by to šlo zameniť, poprípade ak sú iné úchytky a tak či by sa dal aspoň poťah vymeniť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
nazdar, vie mi niekto na 100% povedať aký je rozdiel medzi zadnými sedačkami u sedana a touringa? či by to šlo zameniť, poprípade ak sú iné úchytky a tak či by sa dal aspoň poťah vymeniť
Pozri na bmwfans.info (alebo tiez ETK ) objednavacie cisla, ak sedia je to to iste
Neskúšal som či sedí ale touring má v lavici z prednej strany na spodku také výrezy, tak minimálne z estetického hľadiska by to nebolo OK.
LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -