... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Autor témy
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

E39 Predne svetla POSKODENE

Pondelok, 15. Februára 2010, 16:53

Zhanam svetla, kludne aj poskodene, hociaky model e39-tky.

Totiz na svojom mam predne sklicka aj paraboli sosovky vsetko je OK vyzeraju neposkodene, ale ten zadny obal je rozbyty popraskany a su aj nastavovacie tahla ulomene. Takze si to predstavujem asi tak ze kupim poskodene svetlo len kvoli tomu zadnemu obalu. Popripade ak bude dobra cena za svetla po facelifte co maju len napr. uchyty ulomene alebo ine nezavazne poskodenie ktore nebrani ich funkcnosti, beriem.

Piste hociake navrhy, urcite sa dohodneme

(Moje su oranzove s sosovkou, model 2002, ale na farbe mi nezalezi len nech su tie novsie)

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Re: E39 Predne svetla POSKODENE

Utorok, 16. Februára 2010, 07:47

lionlion napísal:
Zhanam svetla, kludne aj poskodene, hociaky model e39-tky.

Totiz na svojom mam predne sklicka aj paraboli sosovky vsetko je OK vyzeraju neposkodene, ale ten zadny obal je rozbyty popraskany a su aj nastavovacie tahla ulomene. Takze si to predstavujem asi tak ze kupim poskodene svetlo len kvoli tomu zadnemu obalu. Popripade ak bude dobra cena za svetla po facelifte co maju len napr. uchyty ulomene alebo ine nezavazne poskodenie ktore nebrani ich funkcnosti, beriem.

Piste hociake navrhy, urcite sa dohodneme

(Moje su oranzove s sosovkou, model 2002, ale na farbe mi nezalezi len nech su tie novsie)

skus inzerciu :wink:

lionlion
Autor témy
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: E39 Predne svetla POSKODENE

Utorok, 16. Februára 2010, 10:58

uz som skusal, ale malokto predava rozbite svetla [-X

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných