... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

6818
Autor témy
Kraj: Nitriansky

Problem zatekania vody

Nedeľa, 24. Januára 2010, 17:31

Zdravim vsetkych , Mam BMW Touaring(E39) 520 D,2003.
mam problem,zateka mi voda pod zadnu pravu sedacku respektive pod nohy pasaziera,ked mal niekto takuto skusenost s danym problemom skuste mi prosim poradit ako by som mohol zistit a odstranit tento problem vopred dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
Ritchey
Auto: BMW 530d
Kraj: Trenčiansky

Re: Problem zatekania vody

Nedeľa, 24. Januára 2010, 20:37

odlepila sa ti taka cierna cca 2mm vode nepriepustna cierna pena ktorou su utesnene cele dvere pod tapacirom... daj dole tapacir a zalep niecim, ja som tam slahol silikon

nakolko do toho neplanujem vrtat tak silikon plni svoju ulohu vyborne a nemusim zohanat ziaden cierny maglajs :)
Naposledy upravil/-a Ritchey v Pondelok, 22. Marca 2010, 17:14, upravené celkom 1 krát.
BMW E39 530dA 142kw M/p-black (Born in Dingolfing 07/05/2002) (adopted in 2009)

sesto
Auto: BMW 530i E39
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Januára 2010, 22:59

silikon nie dobra volba.
keby si trosku hladal tak by si nasiel odpoved na tvoju otazku a aj postup.

lencur
Auto: BMW E39, 530d kombi
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 22. Marca 2010, 15:14

6818 napísal:
Zdravim vsetkych , Mam BMW Touaring(E39) 520 D,2003.
mam problem,zateka mi voda pod zadnu pravu sedacku respektive pod nohy pasaziera,ked mal niekto takuto skusenost s danym problemom skuste mi prosim poradit ako by som mohol zistit a odstranit tento problem vopred dakujem.

Ja som mala taky isty problem,presne tak.Netesni ta folia -tesnenie co je pod tapacirom. Terba to ocistit a znova nalepit najlepsie tzv. certovym hovnom. A je po probleme. Mne to menili v BMW,nabuduce uz budem mudrejsia.

yuroshik
Auto: e39 530iA
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 22. Marca 2010, 17:30

ja som mal ten isty problem, u mna stacilo len dobre pritlacit a prilepilo sa to naspat

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 22. Marca 2010, 20:31

Certove hovno :mrgreen:
TO certove hovno, co ti daju v BMW (da sa kupit ten tmel od nich aj osobitne naneseny na takych mastnych papieroch), lenze to ich certove hovno stoji za hovno. Ked som ho pouzil (lepil novu "membranu") tak sa to po roku oddrbkalo zas. Pouzil som biely tmel ktory sa dava na vane a odvtedy svaty pokoj.

Jo a este ak vam tam natekla voda, nezabudnite vybrat zadny koberec alebo ho prehnut dopredu nech dycha. Totiz ma asi 8cm hruby filc a ten vie pekne nasiaknut vodoou (zvrchu ani nemusi byt nic poznat). Odporucam ho nechat takto vysusit, aby vam nahodou nezacal pekne hnit.

wardo
Auto: BMW 525d touring
Kraj: Žilinský

Pondelok, 29. Marca 2010, 10:33

Ahoj, presne tento problem som riesil aj ja testne po kupe auta...
Ja som na opravu pouzil neutralny silikon, odvtedy presiel rok a nemam ziadny problem...
Oprava je vcelku jednoducha, mal som mensi problem s odstranenim tej listy, v ktorej su tie male roletky, ale nakoniec som to zvladol :D

Ja som postupoval podla tohto navodu:
http://www.louv.tv/cars/m5/leakydoor/leakydoor.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných