... všetko o BMW ...

tono napísal:Myslím, že BMW v době výroby Tvého vozu dávala jako výbavu malou svítilnu, která se dobíjela v této zásuvce. Viděl jsem to na českém BMW klubu (fóru). Jestli najdu fotku, hodím sem link......jedná sa o 525tds r.v98. A načo slúži tá malá elektrická zásuvka v odkladacom priestore pred spolujazdcom.

starML napísal:tono napísal:Myslím, že BMW v době výroby Tvého vozu dávala jako výbavu malou svítilnu, která se dobíjela v této zásuvce. Viděl jsem to na českém BMW klubu (fóru). Jestli najdu fotku, hodím sem link......jedná sa o 525tds r.v98. A načo slúži tá malá elektrická zásuvka v odkladacom priestore pred spolujazdcom.

uf. Vďaka za také rýchle odpovede, kým auto poskladám určite sa ešte bude načo pýtať. Myslel som si, že to hreje automaticky. Ešte by ma zaujímalo, či niekto netuší, načo slúži taká malá čierna plastová krabička niekde za nárazníkom na vodičovej strane, asi tak 5x3cm, na 4 piny, dá sa rozobrať a je tam akýsi snímač s takou mriežkou, len som si zabudol opísať číslo
  uf. Vďaka za také rýchle odpovede, kým auto poskladám určite sa ešte bude načo pýtať. Myslel som si, že to hreje automaticky. Ešte by ma zaujímalo, či niekto netuší, načo slúži taká malá čierna plastová krabička niekde za nárazníkom na vodičovej strane, asi tak 5x3cm, na 4 piny, dá sa rozobrať a je tam akýsi snímač s takou mriežkou, len som si zabudol opísať číslo ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

tono napísal:Pridávam číslo toho dielu:
6411-8391470
PA6-GF30
110187
00612000462250
Vo vnútri na tom snímači je napísané FIGARO,ale ja poznám len jedno