... všetko o BMW ...
elegant047 napísal:aké radio máš na mysli? nie je na e39 display palubného len v budíkoch? nevieš mi poradiť niekoho, kto to skúšal a vedel mi v tom poradiť? na e36 som návody našiel, ale nakoniec som sa do toho nepúšťal. ale teraz na e39 by som to tam rád malSom si isty ze to nebude take lahke. Totiz e39 nema predpripravu na vsetky moduly. Urcite budes musiet prave kvoli meraniu spotreby napojit sa na jednotku ABS na 3 pinoch, potrebujes radio a MID displej, idealne asi aj vymenit budiky za High. To je len predbezny zoznam.
jakubicko napísal:Nemas verziu palubneho pocitaca LOW, ale ziadnu. LOW je palubny pocitac ktory zobrazuje aj spotrebu, rychlost priemernu apd. A potom je este HIGH.Zdravím. kúpil som BMW e39 s verziou palubného počítača LOW. Ukazuje len teplotu. Chcel by som to zdvihnúť o jeden stupeň, aby mi ukazoval aj priemernú spotrebu. Vedel by mi niekto poradiť presne čo treba vymeniť, čo treba kúpiť a či to treba nejako kódovať? Hladal som to ale boli len náznaky ale nič konkrétne som sa nedočítal. Najviac by mi pomohol niekto, kto to skutočne robil.
DakujemPekný deň