Potrebujem poradit... Mam navigaciu MK3, dost blbne a obcas sa mi stava ze vypadava zvuk z reprakov ked nieco hra. Stava sa to pri radiu, aj pri kazete, aj pri CD, takze problem zrejme bude v nejakom signale. Niekedy to neurobi cely den a niekedy to je schopne vypadnut kazdych 10 sekund. Jednoducho hra hudba a vypadne to tak na nejakych cca 5 sekund a potom to zase nabehne a hra. Robi to najmä ked prejdem po nejakom hrbole, ked sa auto nehybe tak to nerobi.
Dalsia vec co som si zacal vsimat, niekedy tomu preskoci a na urcitu dobu ako keby sa vyplo cele radio (oranzova dioda pri hlasitosti nesvieti a nejde zapnut) a zase niekedy presny opak - cele sa to akoby zasekne a neda sa radio vypnut a ani zmenit hlasitost, vtedy dokonca hra hudba dalej aj vtedy ked vypnem motor, vystupim z auta a dneska rano hrala aj po tom ako som zamkol auto. Display nesvietil, iba hrala hudba z reprakov dalej a nedala sa nejako vypnut... Po chvili sa to potom same vyplo.
Otazka znie v com by mohol byt problem a ci by pomohlo kebyze to cele vymenim za MK4.
Pripadne ak viete kde kto predava MK4, budem rad za tipy. Dik