... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

hessy

Natretie ruciciek tachometra

Pondelok, 30. Januára 2012, 16:27

Potrebujem poradit, tachometer mam uz von z auta a chcem dat do neho tacho kruzky ale ani za boha ho neviem rozobrat ... viete mi niekto poradit ? su tam tieto kokotiny ale ani za toho boha to neviem vybrat alebo co s tym spravit..
http://www.bimmerboard.com/members/home ... G_1948.jpg
Naposledy upravil/-a hessy v Pondelok, 30. Januára 2012, 16:48, upravené celkom 1 krát.

hessy

Re: Rozobrania tachometru

Pondelok, 30. Januára 2012, 16:48

oka uz to maam :D tie cierne kokotinky sa mi sice podarilo dolamat ale misia uspesna.... cim nafarbit rucicky ?? mate nikto najky tip cim to natret ?

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Natretie ruciciek tachometra  Topic is solved

Pondelok, 30. Januára 2012, 17:09

Ničím to nenatieraj, bude to vypadať otrasne...

hessy

Re: Natretie ruciciek tachometra

Pondelok, 30. Januára 2012, 18:08

presne takl nakoniec som to nenatrel nicim :wink:

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 30. Januára 2012, 19:27

hessy napísal:
presne takl nakoniec som to nenatrel nicim :wink:

Obycajnou farbou to nenatries, resp. to bude vyzerat odpudzujuco a nebude to svietit. Navyse sa musi natriet len vrch rucicky, boky nie.
Je nato specialna fluorescencna farba, velmi riedka a rychloschnuca a svetlovodiva. 0.5ml stoji okolo 12eur.
Alebo sa daju z DE kupit uz natrete rucicky (profesionalna praca). Lenze cena okolo 50eur bez dopravy.
V blizkej dobe budem mat OEM origo rucickky z E39 M5 ktore su cervene, mam objednanych 100 sad.

hessy

Pondelok, 30. Januára 2012, 19:33

tak to potom super :D kolko budu stat tie rucicky u teba ? lebo aj som to chcel natret ale nakoniec som to nenatrel lebo by to vyzeralo hrozne a ako vravis bal som sa aj ako to bude svietit

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 30. Januára 2012, 23:35

ked budu fyzicky u mna, potom hodim cenu

biboG60
Auto: E60 530D
Kraj: Žilinský

Sobota, 4. Februára 2012, 00:48

nic nenatierajte farbou ziadne veci co svietia.ja som kupil tak e39 s natretými ručičkami na strieborno a vypadalo to uplne otrasne cez den a večer to vobec nesvietilo.bývalý majitel bol ´´riadny majster´´ praskol sklicko na budikoch a este aj tu nulovaciu tyčku stratil :evil:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných