... všetko o BMW ...
renekovac71 napísal:no a mam to tiez za sebou..potreboval som orechy - 8";10" -kratky a dlhy;13";19" kluce 8 a 10.spachtlu fenn,utierky....nic som nefixoval,nic som ani nemusel.jedno vanos.dal som dolu kryt hlavy,potom kryt vanosu som rozsroboval.a celi som ho povytiahol.ide to lahko...asi 2 - 3 cm a uvolnil som 5 srobov zvnutra co drzia pokope vanos.nahrial som tesnenie fenom a zlozil neposkodeny,mozna sa casom este zide..novy sa mi uz hrial na halogene.prehodil som ho..dal naspet srouby,tesnenia,vasky som zrovnal,pre istotu este tesniacu pastu..podotahoval a nastartoval..konecne moj motor taha hned za plynom.
![]()
renekovac71 napísal:no ved vies...slovac vichitralaaaaa.radsej 2x rozmyslam nad vecou ako bezhlavo sa pustat do niecoho,platit servys a narobit skodu sam sebe samemu![]()
![]()
mal som cas premysliet si celi postup.a ked som to vydel bez krytu tak uz som vedel ako na to....je tento postup jednoduchy a ked da clovek pozor,nema sa naozaj coho bat..pokial mu nespadne jedna s tich 5-tich vnutornych srobov do rozvodu,tak je vsetko OK..