... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

vladiks2
Autor témy
Auto: 320d
Kraj: Prešovský

Kolisanie otacok 320D e46A/T

Utorok, 9. Decembra 2014, 19:23

Zdravim Vas, mam taky problem, ze pri konstantnej rychlosti napr.60km/h mi klesnu otacky o cca200-300 ot/min. Ide o e46 automat.Mam nabehane 213000km olej a filter v prevodovke vymeneny.Otacky mi kolisu aj na volnobehu pokial je auto studene, ale pri volnobehu len o cca 50ot/min.Podla toho, co som tu cital by to mohol byt hydromenic a chcem sa opytat kde sa to repasuje a co to stoji ak sa uz s tymto niekto stretol?Dakujem vsetkym co mi s mojim problemom pomozu

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Kolisanie otacok 320D e46A/T

Utorok, 9. Decembra 2014, 21:47

vladiks2 napísal:
Zdravim Vas, mam taky problem, ze pri konstantnej rychlosti napr.60km/h mi klesnu otacky o cca200-300 ot/min. Ide o e46 automat.Mam nabehane 213000km olej a filter v prevodovke vymeneny.Otacky mi kolisu aj na volnobehu pokial je auto studene, ale pri volnobehu len o cca 50ot/min.Podla toho, co som tu cital by to mohol byt hydromenic a chcem sa opytat kde sa to repasuje a co to stoji ak sa uz s tymto niekto stretol?Dakujem vsetkym co mi s mojim problemom pomozu

su to priznaky hydromenica, najlepsie bude ak to pre istotu natocis a hodis sem link na video ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných